Μετά τη Τζούλια Νόβα και η Βικτώρια Καρύδα ποζάρει με αμπέχονο της ΕΣΣΔ και σφυροδρέπανο

08:40 - 13/10/2021

«Συντρόφισσα» στο πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα φαίνεται ότι βρήκε η Τζούλια Νόβα. Μετά το πρώην κορίτσι To άρθρο Μετά τη Τζούλια Νόβα και η Βικτώρια Καρύδα ποζάρει με αμπέχονο της ΕΣΣΔ και σφυροδρέπανο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο πλευρό της Τ.Νόβα η Β.Καρύδα - Φόρεσε σοβιέτ αμπέχονο και σφυροδρέπανο

Η Τζούλια Νόβα φέρεται να βρίσκει συμπαράσταση στο πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα. Μετά το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης», το «Σοβιέτ μέτωπο» ενισχύεται με υπερόπλα, μια και η καλλονή που η μοίρα τής έπαιξε άσχημα παιχνίδια την περίοδο που ήταν στο «My Style Rocks», με την εν ψυχρώ δολοφονία του άντρα της, αποφάσισε να συστρατευθεί με τη Νόβα και μάλιστα με φουλ στρατιωτική διάθεση, λες κι έχει ξεπηδήσει από τα χαρακώματα!  Η Βικτώρια Καρύδα, λοιπόν, το πήγε πιο μακριά από τη Νόβα (που έπεσαν να τη φάνε όταν πόζαρε με μπλούζα με το… σφυροδρέπανο και τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης)! Φόρεσε αμπέχονο από την εποχή της ΕΣΣΔ, καρφίτσωσε και το σφυροδρέπανο κι έστειλε το δικό της πολιτικό

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»