Σταύρος Νικολαΐδης: Είμαι εναντίον των ριάλιτι – Το Bachelor είναι ο πάτος
18:30 - 12/10/2021
Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Σταύρο Νικολαΐδη και τον ρώτησαν την άποψη του για τα ριάλιτι τα οποία προβάλλονται. Ο ηθοποιός δεν «μάσησε» τα λόγια του και χαρακτήρισε το «Bachelor» πάτο την ίδια ώρα που το ψήφισμα για να καταργηθεί το ριάλιτι συνεχίζει να «τρέχει». «Είμαι εναντίον των ριάλιτι. Για το The Bachelor δεν το συζητάω, είναι ο πάτος. Είναι ο πάτος το Bachelor. Νόμιζα ότι ο πάτος είναι το Big Brother. Είναι πολύ χαμηλού επιπέδου η τηλεόραση και χαίρομαι που φέτος δεν πάει τόσο καλά», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος βγαίνοντας νικητής από το Survivor δοκίμασε τις υποκριτικές του ικανότητες. «Ο Γιώργος Αγγελό
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταύρος Νικολαϊδης: «Είμαι εναντίον των ριάλιτι. Το The Bachelor είναι ο πάτος»
Σταύρος Νικολαϊδης: «Είμαι εναντίον των ριάλιτι. Το The Bachelor είναι ο πάτος» «Νόμιζα ότι το Big Brother ήταν ο πάτος, αλλά τελικά είναι το The Bachelor», λέει ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο Σταύρος Νικολαϊδης μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τα ριάλιτι, αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, χαρακτήρισε το The Bachelor ως […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr