Μίνα Ορφανού: «Αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών δεν θα έκανα καταγγελία μετά από τόσα χρόνια»
18:18 - 12/10/2021
«Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραμένει καλή», λέει η Μίνα Ορφανού. Η Μίνα Ορφανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει, η άποψή της παραμένει καλή. «Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το terrarium, είναι ένα ... Περισσότερα
To άρθρο Μίνα Ορφανού: «Αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών δεν θα έκανα καταγγελία μετά από τόσα χρόνια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μίνα Ορφανού: «Αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών δεν θα έκανα καταγγελία μετά από τόσα χρόνια»
«Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραμένει καλή», λέει η Μίνα Ορφανού. Η Μίνα Ορφανού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τονίζοντας πως παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει, η άποψή της παραμένει καλή. «Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το terrarium, είναι ένα […]
Διαβάστε το στο dete.gr