Κάτια Δανδουλάκη – «Έφευγα από το γύρισμα και για να επιστρέψω απαιτούσα μια συγγνώμη»

15:46 - 12/10/2021

Σε άκρως εξομολογητική διάθεση η Κάτια Δανδουλάκη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτια Δανδουλάκη: Έφευγα από το γύρισμα και για να επιστρέψω απαιτούσα μια συγγνώμη

Σε άκρως εξομολογητική διάθεση η ηθοποιός καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κάτια Δανδουλάκη: «Έλεγα δεν θα έρθω στο γύρισμα, αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη»

Την Κάτια Δανδουλάκη φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια στάθηκε […] The post Κάτια Δανδουλάκη: «Έλεγα δεν θα έρθω στο γύρισμα, αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κάτια Δανδουλάκη – Έλεγα δεν θα έρθω στο γύρισμα, αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη

Την Κάτια Δανδουλάκη φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια στάθηκε στην ευγένεια της Κάτιας Δανδουλάκη... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κάτια Δανδουλάκη – Έλεγα δεν θα έρθω στο γύρισμα, αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Κιρ Στάρμερ: Τόλμησε να πάρει νέο γάτο στην Νιάουνινγκ Στριτ – Μετρημένα τα ψωμιά του

Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Απάτες με κλειδί τις χρησικτησίες

Nιουκάστλ – Γουέστ Χαμ 0-2: Μεγάλο διπλό στο Σεντ Τζέιμς Παρκ για τα «σφυριά»

Γιατί οι ιδιωτικές εταιρείες οφείλουν να παρακολουθούν τη γεωπολιτική ένταση

«Τα μαύρα ρούχα»: Εννέα ερμηνεύτριες στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας

Σωκράτης Φάμελλος: Πρώτη με Bella Ciao, στο προεδρικό γραφείο