Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο»

12:20 - 12/10/2021

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και βέβαια, από τις ερωτήσεις που δέχτηκε δεν θα μπορούσε να λείπει […] The post Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαγγέλης Περρής: Ο Γρηγόρης Πετράκος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη

Ο συνεργάτης του Πρωινού θυμήθηκε την κίτρινη κάρτα του τραγουδιστή στον Κιάμο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Θεοφανία Παπαθωμά: «Το αν έχω εμβολιαστεί ή όχι είναι δικό μου θέμα – Ο σύζυγός μου θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα. Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ», τόνισε η Θεοφανία Παπαθωμά. «Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καλεσμένη στο Πρωινό, το πρωί της Τρίτης βρέθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά. Όπως ήταν επόμενο, ο Γιώργος To άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θεοφανία Παπαθωμά: « O Γρηγόρης Πετράκος εκφράζει τις απόψεις του χωρίς φόβο για να αφυπνίσει τον κόσμο»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Αντ1 Το Πρωινό βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του σταθμού «Άγριες Μέλισσες»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Θεοφανία Παπαθωμά: "Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο"

"Το αν έχω εμβολιαστεί ή όχι είναι δικό μου θέμα".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Θ.Παπαθωμά: «Ο Γ.Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο»

Η γνωστή ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στο «Πρωινό» μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου. «Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον Γρηγόρη, ήρθα να μιλήσω για μένα. Εγώ του είπα ότι αν θέλει να εκφράζει πολιτικό λόγο αυτό θα πρέπει να το κάνει μέσα στη Βουλή και όχι στο facebook κι εκεί τελείωσε η κουβέντα μας. Δεν επεμβαίνω και πολύ», τόνισε η Θεοφανία Παπαθωμά. «Έχουμε χρέος να εργαζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, έχουμε χρέος να είμαστε σύννομοι να ακολουθούμε τις επιταγές του νόμου κι έχουμε και χρέος να εκφράζουμε τις πεποιθήσεις μας χωρίς φόβο και πάθος. Αυτά ο Γρηγόρης τα κάνει και τα τρία. Το κάνει γιατί θέλει να αφυπνίσει τ

Διαβάστε το στο pronews.gr

“Θέλω να μπαίνουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα στα μαγαζιά, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, τσεκαρισμένοι μεν αλλά όλοι”, λέει η Θεοφανία Παπαθωμά. Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και βέβαια, από τις ερωτήσεις που δέχτηκε δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γρηγόρης Πετράκος και οι κατά καιρούς δηλώσεις του. «Εδώ δεν ήρθα να μιλήσω για τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Παπαθωμά στην κοσμάρα της – Ο Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο

Η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε στο Πρωινό την Τρίτη και βέβαια, από τις ερωτήσεις που δέχτηκε δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γρηγόρης Πετράκος και οι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Παπαθωμά στην κοσμάρα της – Ο Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο

Διαβάστε το στο spoilers

Παπαθωμά: «Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο»

Οι δηλώσεις του σύζυγου της περί κορωνοΪού είχαν συζητηθεί

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Θεοφανία Παπαθωμά: "Ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να αφυπνίσει τον κόσμο" (video)

"Θέλω να μπαίνουμε όλοι οι άνθρωποι μέσα στα μαγαζιά, εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, τσεκαρισμένοι μεν αλλά όλοι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»