Λύγισε on camera η Τζένη Μπότση: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη»

12:00 - 12/10/2021

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή […] The post Λύγισε on camera η Τζένη Μπότση: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λύγισε στον αέρα η Τζένη Μπότση – «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να ζητάει συγγνώμη»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αποκάλυψη της κακοποίησής της στους γονείς της και την αντίδρασή τους

Διαβάστε το στο in.gr

Τζένη Μπότση: Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη

Για την απόφαση της να εξομολογηθεί δημόσια την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε πριν αρκετά χρόνια αλλά και το ελληνικό metoo μίλησε η Τζένη Μπότση το πρωί της Τρίτης στην κάμερα του «Πάμε Δανάη». Η Τζένη Μπότση μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνηση της όταν αναφέρθηκε στη μητέρα της και τη συγγνώμη που της ζήτησε. «Έχω ευχαριστήσει τη Σοφία Μπεκατώρου άπειρες φορές γιατί μου έδωσε δύναμη. Ήθελα πάντα να μιλήσω, ήθελα πάντα να πω αυτό που με βαραίνει, ήθελα να σταματήσει αυτό να συμβαίνει. Το πιο δύσκολο απ’ όλα για όλες μας ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειές μας. Δυσκολεύτηκα πολύ να μιλήσω και στον μπαμπά μου και στη μαμά μου. Τους το είπε περιληπτικά μια μέρα πριν βγει το θέμα, αλλά τις λε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Έσπασε» η Tζένη Μπότση: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη» (vid)

«Έχω ευχαριστήσει τη Σοφία Μπεκατώρου άπειρες φορές γιατί μου έδωσε δύναμη. Ήθελα πάντα να μιλήσω, ήθελα πάντα να πω αυτό που με βαραίνει, ήθελα να σταματήσει αυτό να συμβαίνει. Το πιο δύσκολο απ’ όλα για όλες μας ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειές μας. Δυσκολεύτηκα πολύ να μιλήσω και στον μπαμπά μου και στη μαμά μου. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζένη Μπότση: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη»

«Το πιο δύσκολο απ’ όλα για όλες μας ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειές μας. Δυσκολεύτηκα πολύ να μιλήσω και στον μπαμπά μου και στη μαμά μου», είπε η Τζένη Μπότση. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να εξομολογηθεί δημόσια τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τζένη Μπότση: "Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγγνώμη"

"Το πιο δύσκολο απ’ όλα για όλες μας ήταν να μιλήσουμε στις οικογένειές μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Tζένη Μπότση: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγνώμη»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega μίλησε η Τζένη Μπότση το πρωί της Τρίτης. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της σε μια δύσκολη περίοδο, στη σχέση με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Μιχαλά αλλά και στο ελληνικό κίνημα #metoo. Για το σημαντικό αυτό θέμα, μάλιστα, η Μπότση ήταν ιδιαίτερα καυστική: «Το πιο δύσκολο από […] The post Tζένη Μπότση: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τη μάνα μου να μου ζητάει συγνώμη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε