Κουρτς: Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος

21:26 - 11/10/2021

Ο Κουρτς δήλωσε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο της κυβέρνησης ως επικεφαλής του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος (ÖVP) και μελλοντικός αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυστρία: «Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος» λέει ο Κουρτς

«Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος», έγραψε σε διαδικτυακό μήνυμά του μετά την ορκωμοσία του πρώην υπουργού Εξωτερικών Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ ως νέου καγκελαρίου...

Διαβάστε το στο Zougla

Αυστρία: Ο Σεμπάστιαν Κουρτς αρνείται ότι είναι σκιώδης καγκελάριος

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης επέκριναν το γεγονός ότι ο Κουρτς θα διατηρήσει μεγάλη πολιτική επιρροή χάρη στο καταστατικό του Αυστριακού…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σεμπάστιαν Κουρτς: Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς δεν θεωρεί τον εαυτό του σκιώδη καγκελάριο της Αυστρίας μετά την παραίτησή του, δηλώνει όμως ότι θα υποστηρίξει το έργο της κυβέρνησης ως επικεφαλής του κόμματός του. «Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος», έγραψε ο ίδιος σε διαδικτυακό μήνυμά του μετά την ορκωμοσία του πρώην υπουργού Εξωτερικών Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ ως νέου καγκελαρίου σήμερα, Δευτέρα. Ο Κουρτς έγραψε επίσης ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο της κυβέρνησης ως επικεφαλής του Αυστριακού Λαϊκού Κόμματος (ÖVP), με την αντιπολίτευση να τον επικρίνει για το γεγονός ότι διατηρεί μεγάλη επιρροή και δυσκολεύει την επανεκκίνηση της αυστριακής πολιτικής. Εξάλλου, και ο Σάλενμπεργκ τόνισε στην πρώτη δημόσια δήλωσή

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σεμπάστιαν Κουρτς: «Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος»

Επικρίνει η αντιπολίτευση για το γεγονός ότι διατηρεί μεγάλη επιρροή και δυσκολεύει την επανεκκίνηση της αυστριακής πολιτικής. «Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος», έγραψε σε διαδικτυακό μήνυμά του μετά την ορκωμοσία του πρώην υπουργού Εξωτερικών Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ ως νέου καγκελαρίου σήμερα, Δευτέρα. Ο Κουρτς έγραψε επίσης ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο της κυβέρνησης ως επικεφαλής […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος», δηλώνει ο Σεμπάστιαν Κουρτς

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς δεν θεωρεί τον εαυτό του σκιώδη καγκελάριο της Αυστρίας μετά την παραίτησή του. Το άρθρο «Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος», δηλώνει ο Σεμπάστιαν Κουρτς εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Κουρτς: «Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος»

Ο Σεμπάστιαν Κουρτς δεν θεωρεί τον εαυτό του σκιώδη καγκελάριο της Αυστρίας μετά την παραίτησή του, δηλώνει όμως ότι θα υποστηρίξει το έργο της κυβέρνησης... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κουρτς: «Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος»

Διαβάστε το στο spoilers

Σεμπάστιαν Κούρτς: «Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος»

Δηλώνει ότι θα υποστηρίξει το κυβερνητικό έργο ως επικεφαλής του κόμματός του Ο Σεμπάστιαν Κούρτς δεν θεωρεί τον εαυτό του σκιώδη καγκελάριο της Αυστρίας, αφού παραιτήθηκε και δηλώνει ότι θα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Κουρτς: Μετά την παραίτηση του από την Καγκελαρία της Αυστρίας, αναφέρει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο της κυβέρνησης.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ο παραιτηθείς καγκελάριος της Αυστρίας έγραψε σε διαδικτυακό του μήνυμα έγραψε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει το έργο της κυβέρνησης... The post Κουρτς: Δεν είμαι σκιώδης καγκελάριος appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Στο στόχαστρο του Τραμπ μετά το Ιλινόι και η Νέα Υόρκη, πολιτεία που προστατεύει μετανάστες

Απόδειξη ζωής λέει πως έλαβε η σύζυγος 56χρονου ομήρου στη Γάζα: «Είναι ζωντανός και πρέπει να τον βγάλουμε από εκεί αμέσως»

Υπάλληλος της FIFA συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκου - Η αντίδραση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας

Ανησυχία στον ΟΗΕ για τη Συρία παρά τις δεσμεύσεις Αλ Σάρα - Η Ελλάδα χαιρετίζει τη συζήτηση για ελάφρυνση κυρώσεων

Premier League: Ο Ταρκόφσκι στο 98΄ έκοψε τη φόρα στη Λίβερπουλ, 2-2 η Έβερτον - Δείτε τα γκολ

Champions League: Βήμα για τους «16» η Μπενφίκα με γκολ Παυλίδη, προβάδισμα και για Μπαγερν, Μπριν και Φέγενορντ - Δείτε τα 8 γκολ