Κρατερός Κατσούλης: «Γλυκό» το διαζύγιο από το Star Channel – «Παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν»

19:12 - 11/10/2021

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο ηθοποιός ο οποίος συμμετέχει στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» του από το Star Channel το οποίο χαρακτήρισε «γλυκό». «Εγώ από το πρωινό τελείωσα λίγο νωρίτερα γιατί παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν για να μπορώ να συμμετάσχω κανονικά στα γυρίσματα της ταινίας, γιατί είναι ένας εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, οπότε δεν είναι ότι είχα 2-3 μέρες γύρισμα. Είχα 20 μέρες γύρισμα και πολύ γλυκά με αποδέσμευσαν και πολύ τους ευχαριστώ», ανέφερε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης. «Δεν θα ξανά έκανα πρωινό» «Πρωινό, όχι, δεν θα ξαναέκανα, το έχω πει. Δεν μ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρατερός Κατσούλης: «Για αυτό παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν από το πρωινό»

Ο Κρατερός Κατσούλης απαντά για τον λόγο που αποχώρησε νωρίτερα από την Φωλιά των Κου Κου. Στον Νίκο Μουτσινά και στο Καλό Μεσημεράκι ήταν καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης και μπορεί να μη μίλησε για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου αλλά αναφέρθηκε στον λόγο που αποχώρησε νωρίτερα από την εκπομπή που παρουσίαζαν, λίγο πριν ... Περισσότερα To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Για αυτό παρακάλεσα να με αποδεσμεύσουν από το πρωινό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ρωσικά στρατιωτικά αεροσκάφη εισήλθαν στην αμυντική ζώνη αναγνώρισης της Νότιας Κορέας

Φωτιά στο βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού στο Πέραμα Αττικής – Επιχείρησαν 15 πυροσβέστες

ΗΠΑ: Ο Μάρκο Ρούμπιο ανακοίνωσε ότι ο πρεσβευτής της Νότιας Αφρικής είναι ανεπιθύμητος στη χώρα

Πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο στην Παλλήνη – Επιχειρούν 18 πυροσβέστες στο σημείο

Στιγμές για τους λάτρεις της αδρεναλίνης

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 15/3/2025