Άγγελος Μπούρας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη» – Το άγριο σκηνικό με τις φωνές

13:20 - 11/10/2021

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Άγγελος Μπούρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη. Ο To άρθρο Άγγελος Μπούρας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη» – Το άγριο σκηνικό με τις φωνές δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγγελος Μπούρας – «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη»

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη», παραδέχτηκε ο ίδιος

Διαβάστε το στο in.gr

Μπούρας για Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Δροσάκη, σηκωθήκαμε και φύγαμε» (vid)

Ο Άγγελος Μπούρας που ήταν βοηθός σκηνοθέτη του Πέτρου Φιλιππίδη προέβη σε αποκαλύψεις.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Άγγελος Μπούρας – «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη»

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη», παραδέχτηκε ο ίδιος

Διαβάστε το στο tovima

Πέτρος Φιλιππίδης: «Ήμουν μπροστά στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη» λέει ο Άγγελος Μπούρας

Για την κακοποιητική συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη όπως την έζησε ο ίδιος μίλησε ο πρώην βοηθός του και κουμπάρος της Λένας Δροσάκη, Άγγελος Μπούρας. Όπως λέει, ήταν παρών στο περιστατικό κακοποίησης της ηθοποιού, που πρώτη μαζί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη. Αυτά που έκανε δεν τα γνώριζα. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μια πρόβα. Τον είχα δει. Ήμουν παρών. Αλλά από εκεί μέχρι να φτάσουμε σε ένα βιασμό, είναι πολύ μεγάλο το χάσμα. Τρελάθηκα, έπαθα σοκ ότα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Άγγελος Μπούρας: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Άγγελος Μπούρας, πρώην βοηθός σκηνοθέτη του Πέτρου Φιλιππίδη και κουμπάρος της Πατρινής Λένας Δροσκάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Άγγελος Μπούρας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο άγριο σκηνικό με τις φωνές με τη Λένα Δροσάκη» (vid)

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη, οπότε ναι τον ξέρω πολύ καλά. Αν με ρωτάτε αν γνώριζα όλα αυτά που έκανε, δεν τα ήξερα και δεν υπήρχε περίπτωση να τα γνωρίζω. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο, το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άγγελος Μπούρας: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη»

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη ο Άγγελος Μπούρας, ο οποίος ήταν μπροστά στο περιστατικό με […] The post Άγγελος Μπούρας: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αγγελος Μπούρας: Ημουν παρών στο περιστατικό με τον Φιλιππίδη και την Δροσάκη - Θα τα πω και στον Εισαγγελέα

"Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μια πρόβα" η δήλωση Μπούρα για τον Φιλιππίδη που θα συζητηθεί.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Άγγελος Μπούρας: Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη

«Δεν θα ήθελα να τον δω μπροστά μου» είπε ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να καταθέσει στη δίκη

Διαβάστε το στο news.gr

Άγγελος Μπούρας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο Άγγελος Μπούρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ήταν εκείνος που πάντρεψε τη Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εις βάρος του, αποκαλύπτοντας ότι κάποτε ήταν βοηθός σκηνοθέτη στο πλευρό του. «Γνωρίστηκα με τον Πέτρο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο ηθοποιός Άγγελος Μπούρας, πρώην βοηθός σκηνοθέτη του Πέτρου Φιλιππίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα»  Ο ηθοποιός αποκάλυψε φανερά συγκινημένος πως βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο που σημειώθηκε…

Διαβάστε το στο politik.gr

Συγκλονίζει ο Άγγελος Μπούρας για την Πατρινή Λένα Δροσάκη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη”

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Άγγελος Μπούρας, πρώην βοηθός σκηνοθέτη του Πέτρου Φιλιππίδη και κουμπάρος της Πατρινής Λένας Δροσκάκη. Ο ίδιος αποκάλυψε φανερά συγκινημένος πως βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο που σημειώθηκε στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές» και οδήγησε την Κάτια Δανδουλάκη να απολύσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Άγγελος Μπούρας: "Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη"

"Δεν θα ήθελα να δω μπροστά μου τον Πέτρο Φιλιππίδη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Άγγελος Μπούρας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη»

O ηθοποιός Άγγελος Μπούρας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες εις βάρος του, αποκαλύπτοντας ότι κάποτε ήταν βοηθός σκηνοθέτη στο πλευρό του. «Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη, οπότε ναι τον ξέρω πολύ καλά. Αν με ρωτάτε αν γνώριζα όλα αυτά που έκανε, δεν τα ήξερα και […] The post Άγγελος Μπούρας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας