Ανδρέας Γεωργίου: Δεν έχω τελειώσει το σχολείο – Κορόιδεψα το κολέγιο στην Αγγλία

11:34 - 11/10/2021

11 Οκτωβρίου 2021 11:20 «Με παρατυπία μπήκες δηλαδή στο Κολέγιο;» ρώτησε ο Κώστας Τσουρός, με τον Ανδρέα Γεωργίου να απαντά: «Δεν έπρεπε μάλλον να το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ανδρέας Γεωργίου: Δεν έχω τελειώσει το σχολείο – Κορόιδεψα το κολέγιο στην Αγγλία

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Aπίστευτη αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου: Δεν έχω τελειώσει το Λύκειο, κορόιδεψα το κολέγιο (Βίντεο)

Ο Αντρέας Γεωργίου καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πως δεν τελείωσε ποτέ το Λύκειο, και μπήκε σε κολέγιο της Αγγλίας επειδή μετέφρασε το απολυτήριο του Γυμνασίου που είχε.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντρέας Γεωργίου: Δεν έχω απολυτήριο Λυκείου … Σταμάτησα το σχολείο και κορόιδεψα το κολέγιο στην Αγγλία

«Σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη Λυκείου. Πήρα το απολυτήριο του Γυμνασίου, πήγα στην Λονδίνο το μετέφρασα και είπα ότι είναι απολυτήριο Λυκείου και έτσι πέρασα στο Κολέγιο. Γλίτωσα τρία χρόνια με τη μία» είπε και πρόσθεσε: «Για μένα το ενδιαφέρον είναι η πρόταση γάμου που γίνεται στη Μυρτάλη από τον Αλέξη αλλά αυτή την εβδομάδα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ανδρέας Γεωργίου: "Δεν έχω τελειώσει το σχολείο... κορόιδεψα το κολέγιο στην Αγγλία"

Τι αποκάλυψε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη