Ψωμιάδης – Σεξιστικό παραλήρημα στήριξης στον Φιλιππίδη – «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

10:52 - 11/10/2021

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, μίλησε για το κίνημα MeToo και τις καταγγελίες εναντίον του Φιλιππίδη και ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ του ηθοποιού και κατά των θυμάτων

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκαριστικές δηλώσεις Ψωμιάδη και στήριξη στον Πέτρο Φιλιππίδη: Aν δε γούσταραν να μίλαγαν τότε

Σεξιστικό παραλήρημα από τον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ψωμιάδης – Σεξιστικό παραλήρημα στήριξης στον Φιλιππίδη

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, μίλησε για το κίνημα MeToo και τις καταγγελίες εναντίον του Φιλιππίδη και ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ του ηθοποιού και κατά των θυμάτων

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προκάλεσε σάλο: Κατηγορούν τον Φιλιππίδη, αν δεν γούσταραν να μιλούσαν τότε

«Eγώ είμαι αντίθετος με το metoo. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση για να σε ξαναθυμηθούν. Όλη η Ελλάδα κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο, τι θα γίνει; Ποιος θα... The post Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προκάλεσε σάλο: Κατηγορούν τον Φιλιππίδη, αν δεν γούσταραν να μιλούσαν τότε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σεξισμός Ψωμιάδη υπέρ Φιλιππίδη: «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε» (Video)

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης ουσιαστικά τάχθηκε υπέρ του ηθοποιού και κατά των θυμάτων

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Προκλητικός ο Π.Ψωμιάδης: «Μετά από 20 χρόνια κατηγορούν τον Φιλιππίδη; - Αν δεν γούσταρες τότε να μίλαγες τότε»

Προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς που βλέπουν τους τελευταίους μήνες το φως της δημοσιότητας στη χώρα μας. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης αφού εξέφρασε το παράπονό του για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη», κλήθηκε να απαντήσει στο πως «βλέπει» τις καταγγελίες ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στήριξε τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς, λέγοντας συγκεκριμένα για τις γυναίκες που κατήγγειλαν τα εγκλήματα: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε». Συγκεκριμένα ανέφερε: «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ψωμιάδης υπέρ Φιλιππίδη: Αν δεν γούσταραν, θα μιλούσαν από τότε

«Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση»

Διαβάστε το στο news.gr

Ψωμιάδης υπέρ Φιλιππίδη: Αν δεν γούσταραν, θα μιλούσαν από τότε (βίντεο)

Με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε στο αυτοκίνητό του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα για το περιστατικό. Ο πρώην περιφερειάρχης ρωτήθηκε και για το κίνημα MeToo, σχολιάζοντας πως «εγώ είμαι αντίθετος με όλο αυτό. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Παναγιώτης Ψωμιάδης για Φιλιππίδη: «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

“Έκανες την δουλειά σου τότε και τώρα βγαίνεις στην τηλεόραση για να σε ξαναθυμηθούν” Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στον Ant1 για τα θύματα σeξουαλικής κακοποίησης. Με αφορμή το πρόσφατο ατύχημά του, κατά το οποίο το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε πως είναι αντίθετος […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Ψωμιάδης – Σεξιστικό παραλήρημα στήριξης στον Φιλιππίδη – «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

Προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς που βλέπουν τους τελευταίους μήνες το φως της δημοσιότητας στη χώρα μας. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης αφού εξέφρασε το παράπονό του για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη», κλήθηκε να απαντήσει στο πως «βλέπει» τις καταγγελίες ηθοποιών για […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Προκλητικές δηλώσεις Ψωμιάδη για Φιλιππίδη: «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε»

Προκλητικές δηλώσεις για τα θύματα που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση έκανε ο άλλοτε νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 με αφορμή το πρόσφατο ατύχημά του όπου το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες, είναι αντίθετος με το κίνημα ΜΕΤΟΟ. «Εγώ είμαι αντίθετος. Να βγαίνεις μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες να διαφωνούσες τότε. […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Τραμπ: Μετά την συνομιλία με τον Πούτιν, μίλησε με τον Ζελένσκι – Τι διαμείφθηκε

Θα καταφέρει η Berlinale να γλυτώσει από τον τυφώνα Έλον Μασκ;

Ματίας Αλμέιδα: Οι δύο υποψήφιοι για μετάθεση στο «9»

LIVE: Σεντ Ναζέρ – Ολυμπιακός

Φλώρινα: Χρήματα και κοσμήματα άνω των 35.000 ευρώ απέσπασαν επιτήδειοι από ηλικιωμένους

Τσίπρας: Η Ευρώπη να αποκτήσει στρατηγική πυξίδα – Δεν υπάρχει στρατηγική για το μέλλον στα ελληνοτουρκικά