Ελένη Καρακάση: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ήρθε στη ζωή μας»
10:10 - 11/10/2021
Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην κάμερα του «ΜΕGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη για την υποκριτική, τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά […]
The post Ελένη Καρακάση: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ήρθε στη ζωή μας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Καρακάση: Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν ήρθε στη ζωή μας (Βίντεο)
Η εξομολόγηση από την Ελένη Καρακάση, για την υποκριτική, τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και για το παιδί που τελικά δεν ήρθε στη ζωή της.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕλένη Καρακάση: Δεν είχα σκοπό να γίνω ηθοποιός – Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί με τον σύζυγο μου αλλά δεν ήρθε
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Καρακάση. Οι αισθητικές επεμβάσεις, το παιδί που δεν ήρθε στον κόσμο αλλά και ο τρόπος που η υποκριτική μπήκε στη ζωή της ήταν μερικά από τα θέματα που μίλησε η αγαπημένη «Ρίζω» από τις «Άγριες Μέλισσες». «Δεν είχα σκοπό να γίνω ηθοποιός. Στην Τρίτη Λυκείου αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Όλα τα χρόνια της σχολής δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση. Η Ελένη Καρακάση είναι 48 ετών και δήλωσε πως είναι σοκαριστικό να βλέπεις τις ρυτίδες να μεγαλώνουν: «Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις στο πρόσωπο, γιατί αλλάζει το βλέμμα. Έχω κάνει Botox και έβλεπα ότι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grH εξομολόγηση της Ελένης Καρακάση: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε ένα παιδί στη ζωή μας»! (Video)
Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «ΜΕGA Καλημέρα» για την υποκριτική, τις αισθητικές επεμβάσεις και αποκάλυψε την ηλικία της αλλά και την προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί!
Διαβάστε το στο mothersblog.grΕλένη Καρακάση – Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί αλλά δεν ήρθε…
Η Ελένη Καρακάση μίλησε σήμερα το πρωϊ στο ΜΕGΑ και προχώρησε σε πολλές προσωπικές αποκαλύψεις. Η ηθοποιός είναι 48 ετών και δήλωσε πως είναι σοκαριστικό να...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Καρακάση – Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί αλλά δεν ήρθε…
Διαβάστε το στο spoilers