«Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου»

08:18 - 11/10/2021

Γνωρίζει ο Γιάννης Σπαλιάρας για την καριέρα που έχει κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο εξωτερικό; Όπως δηλώνει ο ίδιος, όχι […] The post «Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Σπαλιάρας: Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (Βίντεο)

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα την είδα πρώτη φορά, αγνοούσα πλήρως την ύπαρξή της» εκμυστηρεύτηκε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Γιάννης Σπαλιάρας – «Αγνοούσα πλήρως την ύπαρξη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου»

Οι δηλώσεις στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» θα συζητηθούν

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: Αγνοούσα πλήρως την ύπαρξη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιάννη Σπαλιάρα και εκείνος δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις. «Φλερτάρω και εγώ. Δεν μ’ αρέσει να με ακουμπάνε, να με τραβάνε. Οι χειρονομίες μας φέρνουν σε δύσκολη θέση» ανέφερε αρχικά το μοντέλο. Σε ερώτηση αν έχει βγει ραντεβού με γυναίκα την οποία γνώρισε μέσω του Instagram, ο Γιάννης Σπαλιάρας απάντησε θετικά ενώ σημείωσε πως πολλές σχέσεις του με επώνυμες κυρίες δεν έχουν μαθευτεί. «Πολλές φορές έχω βγάλει φωτογραφία σε τουαλέτα μαγαζιού γιατί είναι ένα σημείο που είσαι κοντά με τον κόσμο» είπε στην συνέχεια. «Αγνοούσα πλήρως την ύπαρξη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου» Σε ερώτηση αν γνώριζε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ο Γιάννης Σπαλιάρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου» (vid)

«Όχι, δεν την ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι τώρα την είδα πρώτη φορά, αγνοούσα πλήρως την ύπαρξή της. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε. Αλλά είναι πολλά παιδιά που δουλεύουν στο εξωτερικό και δεν τα γνωρίζουμε εδώ», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Σπαλιάρας βγάζει φωτογραφίες με τις φανς του σε απίθανα μέρη, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Σπαλιάρας: "Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου" (video)

"Η αλήθεια είναι ότι τώρα την είδα πρώτη φορά, αγνοούσα πλήρως την ύπαρξή της"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»