Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου ρωτά γιατί το ένα μου πόδι είναι έτσι και το άλλο αλλιώς»

18:00 - 10/10/2021

Τις νέες του δηλώσεις έκανε ο Ετεοκλής Παύλου στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Open To άρθρο Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου ρωτά γιατί το ένα μου πόδι είναι έτσι και το άλλο αλλιώς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου ρωτά γιατί το ένα μου πόδι είναι έτσι και το άλλο αλλιώς» (vid)

Με αφορμή μάλιστα την θεματολογία της εκπομπή η οποία και αφορά τα παιδιά, ο Ετεοκλής Παύλου αναφέρθηκε στις πρώτες αντιδράσεις της κόρης του, όταν εκείνη άρχισε να αντιλαμβάνεται το τεχνητό μέλος του ποδιού του… «Είμαστε στη φάση τώρα όπου η μικρή έχει τις απορίες της. Με ρωτάει μπαμπά γιατί το ένα πόδι είναι έτσι και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου ρωτά γιατί το ένα μου πόδι είναι έτσι και το άλλο αλλιώς»

Συγκινεί με την εξομολόγησή του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ετεοκλής Παύλου: «Η κόρη μου έχει αρχίσει να με ρωτάει για το πρόσθετο μέλος»

"Το πρόσθετο μέλος καταλαβαίνει ότι είναι διαφορετικό από το άλλο πόδι" ανέφερε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»