Κόλαφος ο Ηλίας Μαμαλάκης για το Top Chef – «Μίζερο, πενιχρό αποτέλεσμα»

14:32 - 10/10/2021

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Νίκο Κανάκη έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος κατακεραύνωσε το Top Chef. […] The post Κόλαφος ο Ηλίας Μαμαλάκης για το Top Chef – «Μίζερο, πενιχρό αποτέλεσμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Μαμαλάκης: «Το είδα το Top Chef και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

Χείμαρρος ο Ηλίας Μαμαλάκης για το ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ. Την αιχμηρή του άποψη για το Top Chef δε δίστασε να εκφράσει ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Νίκο Κανάκη το μεσημέρι της Κυριακής.  «Το είδα το Top Chef και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: «Το είδα το Top Chef και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ηλίας Μαμαλάκης για Top Chef: «Μίζερο, πενιχρό αποτέλεσμα» (βίντεο)

Ο Ηλίας Μαμαλάκης ο οποίος μας έχει ταξιδέψει τόσο τηλεοπτικά όσο και μαγειρικά σε υπέροχους προορισμούς, δεν μάσησε τα λόγια του όταν του ζητήθηκε η γνώμη για το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, το Top Chef. Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός μάγειρας είχε συμμετάσχει πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2011 στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όταν ο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χείμαρρος ο Μαμαλάκης για το Top Chef – Μίζερο, πενιχρό αποτέλεσμα

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Νίκο Κανάκη έδωσε συνέντευξη ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο οποίος κατακεραύνωσε το Top Chef. «Το είδα το Top Chef και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χείμαρρος ο Μαμαλάκης για το Top Chef – Μίζερο, πενιχρό αποτέλεσμα

Διαβάστε το στο spoilers

Κόλαφος ο Ηλίας Μαμαλάκης για το Top Chef - «Μίζερο, πενιχρό αποτέλεσμα» (video)

«Το είδα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»