Συγκλονιστικός ο Ζουγανέλης: «Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι αν κάτι έβλεπα θα το κατήγγειλα»

18:46 - 09/10/2021

O Γιάννης Ζουγανέλης, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Συγκλονίζει…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονιστικός ο Ζουγανέλης: «Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι αν κάτι έβλεπα θα το κατήγγειλα»

O Γιάννης Ζουγανέλης, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» βρέθηκε στην…

Διαβάστε το στο queen.gr

O Γιάννης Ζουγανέλης, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA…

Διαβάστε το στο onsports.gr

O Γιάννης Ζουγανέλης, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Συγκλονίζει η εξομολόγησή του για τις καταγγελίες. 

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Συγκλονίζει ο Ζουγανέλης – Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου… θα το κατήγγειλα

«Έχω υπάρξει εκρηκτικός αλλά το έχω μετανιώσει. Καθόλου βίαιος. Επειδή είχα το άγχος και την ευθύνη μιας δουλειάς είχα εκρήξεις και το μετάνιωσα, αλλά όχι... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει ο Ζουγανέλης – Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου… θα το κατήγγειλα

Διαβάστε το στο spoilers

Ζουγανέλης: «Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι αν κάτι έβλεπα θα το κατήγγειλα»

Συγκλονιστικός

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιάννης Ζουγανέλης: "Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου ότι αν κάτι έβλεπα θα το κατήγγειλα"

Συγκλονίζει η εξομολόγησή του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Καζακστάν - Συντριβή αεροσκάφους: Βίντεο μέσα από την καμπίνα - Τρόμος και αγωνία των επιβατών

Πώς να ενισχύσετε την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών με αποτελεσματικούς συνδυασμούς τροφίμων

Αυτό είναι το νέο επίδομα ανεργίας: Τι αλλάζει για τους άνεργους, πόσα θα εισπράττουν οι δικαιούχοι

Έρημοι οι δρόμοι της Αττικής - Έφυγαν εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίοι

Σαλαμίνα: 52χρονος πέθανε από χρήση ναρκωτικών - Συνελήφθησαν τρία άτομα που τον παράτησαν

Οι ρωσικές εταιρείες χρησιμοποιούν bitcoin για την αποφυγή δυτικών κυρώσεων