Δημήτρης Καμπουράκης: «Έχει κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα»
16:56 - 09/10/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην Ελένη Καρποντίνη και την κάμερα του Όλα Γκουντ. Ο […]
The post Δημήτρης Καμπουράκης: «Έχει κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρη Καμπουράκη, τόσο επικίνδυνο είναι να είσαι δημοσιογράφος;
Οι δηλώσεις για τον φόβο περί σωματικής ακεραιότητας δεν αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας
Διαβάστε το στο in.grΚαμπουράκης: Έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα αρκετές φορές
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην Ελένη Καρποντίνη και την κάμερα του Όλα Γκουντ. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους φόβους που του έχει προσφέρει η δημοσιογραφία καθώς και την μικρή τηλεοπτική του αποχή. Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Καμπουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στη γενιά των social media συμβαίνει να μην αρέσουν σε κάποιους οι απόψεις σου. Είναι λίγο φοβιστικό η αλήθεια είναι αυτό και λίγο απρόσμενο. Δηλαδή όταν πρωτοξεκίνησε αυτό λες, «που ζούμε;». Μετά το συνηθίζεις». «Φυσικά και έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πέσεις πά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΔημήτρης Καμπουράκης: «Φυσικά και έχω φοβηθεί για τη σωματική μου ακεραιότητα» (Video)
Για τους φόβους του, την απόφασή του να μην πάρει αστυνομικό, και την τηλεοπτική του αποχή μετά το κλείσιμο του MEGA μίλησε ο Δημήτρης Καμπουράκης.
Διαβάστε το στο topontiki.grΔημήτρης Καμπουράκης: Έχω φοβηθεί για τη σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές
«Φυσικά και έχω φοβηθεί για την σωματική μου ακεραιότητα και κινδύνεψα μερικές φορές», τόνισε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα Γκουντ». Αναλυτικότερα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ τόνισε ότι «στη γενιά των social media συμβαίνει να μην αρέσουν σε κάποιους οι απόψεις σου. Είναι λίγο φοβιστικό η αλήθεια…
Διαβάστε το στο news.grΟ Καμπουράκης εξομολογείται – Έχει κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Καμπουράκης στην Ελένη Καρποντίνη και την κάμερα του Όλα Γκουντ. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μίλησε,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Καμπουράκης εξομολογείται – Έχει κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα
Διαβάστε το στο spoilers