Ιωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου»
14:00 - 09/10/2021
Ο Ιωάννης Παπαζήσης κάθισε στον καναπέ του DOT και μίλησε για όλα στην Νάντια Μπουλέ και
To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννης Παπαζήσης: Η πατρότητα και ο χωρισμός από την Βανέσα Αδαμοπούλου - «Είναι το πιο ιερό πλάσμα της ζωής μου»
Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον γιο του και την σχέση του με την πρώην σύντροφό του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ εξομολόγηση του Παπαζήση για την Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα...»
Στην εκπομπή Dot. φιλοξενήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης το μεσημέρι του Σαββάτου (9-10). Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πατρότητα και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΙωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: «Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου»
Η Ιωάννης Παπαζήσης, το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot».
Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια στη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννης Παπαζήσης: «Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου»
Για τη Βανέσα Αδαμοπούλου, αλλά και για το γιο που έχουν αποκτήσει μαζί, μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Dot και τους Νάντια Μπουλέ και Μίνωα Θεοχάρη. «Πήρα πολύ σοβαρά το γεγονός ότι έγινα μπαμπάς. Ότι κάνω, το κάνω γι’ αυτόν τον μπόμπιρα. Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙωάννης Παπαζήσης: «Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου»
Για τη Βανέσα Αδαμοπούλου, αλλά και για το γιο τους, μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στο Dot και τους Νάντια Μπουλέ […]
The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ εξομολόγηση του Παπαζήση για την Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα...»
Στην εκπομπή Dot. φιλοξενήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης το μεσημέρι του Σαββάτου (9-10). Ο ηθοποιός αναφέρθηκε…
Διαβάστε το στο queen.grΗ εξομολόγηση του Παπαζήση για την Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα...»
Στην εκπομπή Dot. φιλοξενήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης το μεσημέρι του…
Διαβάστε το στο onsports.grΗ εξομολόγηση του Παπαζήση για την Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα...»
Στην εκπομπή Dot. φιλοξενήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης το μεσημέρι του Σαββάτου (9-10). Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πατρότητα και πόσο τον έχει αλλάξει…
Διαβάστε το στο astrology.grΗ εξομολόγηση του Παπαζήση για την Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα...»
Στην εκπομπή Dot. φιλοξενήθηκε ο Ιωάννης Παπαζήσης το μεσημέρι του Σαββάτου (9-10). Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πατρότητα και πόσο τον έχει αλλάξει ο ερχομός του γιου του ενώ μίλησε και για την Βανέσα Αδαμοπούλου κάνοντας μια τρυφερή εξομολόγηση.
Διαβάστε το στο mothersblog.grΙωάννης Παπαζήσης για Βανέσα Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου»
Ο Ιωάννης Παπαζήσης κάθισε στον καναπέ του DOT και μίλησε για όλα στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια στην Βανέσα Αδαμοπούλου, με την οποία πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. «Το πήρα πολύ σοβαρά το […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Παπαζήσης για το χωρισμό του από την Αδαμοπούλου – Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου
12.5k Views by nassosblog 9 Οκτωβρίου, 2021, 10:00 μμ inCelebrity News Cute «Πήρα πολύ σοβαρά το γεγονός ότι έγινα μπαμπάς. Ό,τι κάνω, το κάνω γι’...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Παπαζήσης για το χωρισμό του από την Αδαμοπούλου – Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου
Διαβάστε το στο spoilers