Τζέιμς Καφετζής: «Μας κάλεσε ο Acun σπίτι του κι έπαθα σοκ, μου ζητάνε 100.000 ευρώ»

11:54 - 09/10/2021

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, […] The post Τζέιμς Καφετζής: «Μας κάλεσε ο Acun σπίτι του κι έπαθα σοκ, μου ζητάνε 100.000 ευρώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζέιμς Καφετζής: Μας κάλεσε ο Acun σπίτι του κι έπαθα σοκ, μου ζητάνε 100.000 ευρώ

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε συνέντευξη ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το εξώδικο που του έστειλε η Acun Medya. «Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από... The post Τζέιμς Καφετζής: Μας κάλεσε ο Acun σπίτι του κι έπαθα σοκ, μου ζητάνε 100.000 ευρώ appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Τζέιμς Καφετζής: «Μας κάλεσε ο Aτζούν σπίτι του κι έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες, μου ζητάνε 100.000 ευρώ» (vid)

«Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα. Ο Αλέξης Παππάς είχε μια πληροφορία ότι ο κόσμος με μισεί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζέιμς Καφετζής: Το εξώδικο από τον Acun και η απαίτηση να πληρώσει 100.000 ευρώ

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Τζέιμς Καφετζής – «Μας κάλεσε ο Acun σπίτι του κι έπαθα σοκ. Τώρα μου ζητάνε 100.000 ευρώ»

«Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο πρώτο, πριν τέσσερα χρόνια. Είχαν πάρει τον Νάσο που μπήκε στο Big Brother, αλλά τον έβγαλαν και πήραν εμένα. Ο Αλέξης Παππάς είχε μία πληροφορία ότι ο κόσμος με μισεί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τζέιμς Καφετζής – Μας κάλεσε ο Acun σπίτι του κι έπαθα σοκ. Τώρα μου ζητάνε 100χιλιάδες ευρώ

«Ήθελα να πάω στο Τόκιο να γίνω σούσι σεφ, αλλά τελικά μπήκα στο Survivor. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή γιατί είχα κάνει αίτηση στο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζέιμς Καφετζής – Μας κάλεσε ο Acun σπίτι του κι έπαθα σοκ. Τώρα μου ζητάνε 100χιλιάδες ευρώ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»