Τσακαλώτος σε Μηταράκη – Η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από το φιλευθερισμό

19:36 - 08/10/2021

«O κ. Μηταράκης με την στάση του δικαιώνει απόλυτα την φράση του Μαχατμα Γκάντι, που όταν τον ρώτησαν την γνώμη του για τον δυτικό πολιτισμό, είπε ότι θα ήταν μια καλή ιδέα….» σημειώνει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσακαλώτος : Η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τον φιλελευθερισμό, τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη

Τσακαλώτος : Η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τον φιλελευθερισμό, τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύηekomninou Παρ., 08/10/2021 - 20:45

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Τσακαλώτου σε Μηταράκη: “Η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τον φιλελευθερισμό, τον ανθρωπισμό, τις αρχές του διεθνούς δικαίου και της αλληλεγγύης”

Τσακαλώτος: “Ευχαριστώ τον κ. Μηταράκη για την απάντησή του στο ποστ μου και την επιβεβαίωσή του ότι η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τον φιλελευθερισμό… τον ανθρωπισμό, τις αρχές του διεθνούς δικαίου, και της αλληλεγγύης”, υπογραμμίζει σε νέα του δήλωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής Οικονομικού Κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος σχετικά με την επιστολή […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Θέλω να συγχαρώ τον Σωκράτη Φάμελλο, θα είμαι δίπλα του, λέει ο Νίκος Φαραντούρης

Όταν το Κογκρέσο καταδίκασε τους «Δέκα του Χόλιγουντ» – Αρνήθηκαν να καταδώσουν άλλους κομμουνιστές

«Δεν με κατηγορούν οι Αρχές, με κατηγορούν όλοι οι άλλοι» – Τι απαντά η Ειρήνη Μουρτζούκου στη μητέρα της

Υπερθέαμα: Highlights από τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Super League – Δείτε όλα τα γκολ (vids)

Ανεργία: Μειώθηκε στην ΕΕ – Παραμένει «πρωταθλήτρια» η Ελλάδα

Η πιο βαριά ήττα της ΑΕΚ επί Αλμέιδα – «Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος»