Ελένη Καστάση για Σοφία Μουτίδου: «Να ρωτήσετε την ίδια, όχι εμένα»
13:26 - 08/10/2021
Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις αποκαλύψεις
To άρθρο Ελένη Καστάση για Σοφία Μουτίδου: «Να ρωτήσετε την ίδια, όχι εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Καστάνη: Δεν ξέρω γιατί το έκανε, πρέπει να ρωτήσετε την Σοφία Μουτίδου, όχι εμένα (Βίντεο)
Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε για για πρώτη φορά στα όσα είχε πει για εκείνη, πριν από μερικούς μήνες, η Σοφία Μουτίδου.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΕλένη Καστάνη για Σοφία Μουτίδου: «Δεν θα της μιλούσα καθόλου, με έχει ενοχλήσει με όσα είπε»
Η Ελένη Καστάνη απαντά για τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου. Στο Πρωινό ήταν καλεσμένη η Ελένη Καστάνη και μίλησε μεταξύ άλλων για δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον της η Σοφία Μουτίδου παλαιότερα. «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Καστάνη για Σοφία Μουτίδου: «Δεν θα της μιλούσα καθόλου, με έχει ενοχλήσει με όσα είπε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Newsit