Ελένη Καστάση για Σοφία Μουτίδου: «Να ρωτήσετε την ίδια, όχι εμένα»

13:26 - 08/10/2021

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Ελένη Καστάνη. Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τις αποκαλύψεις To άρθρο Ελένη Καστάση για Σοφία Μουτίδου: «Να ρωτήσετε την ίδια, όχι εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καστάνη: Δεν ξέρω γιατί το έκανε, πρέπει να ρωτήσετε την Σοφία Μουτίδου, όχι εμένα (Βίντεο)

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, απάντησε για για πρώτη φορά στα όσα είχε πει για εκείνη, πριν από μερικούς μήνες, η Σοφία Μουτίδου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ελένη Καστάνη για Σοφία Μουτίδου: «Δεν θα της μιλούσα καθόλου, με έχει ενοχλήσει με όσα είπε»

Η Ελένη Καστάνη απαντά για τις δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου. Στο Πρωινό ήταν καλεσμένη η Ελένη Καστάνη και μίλησε μεταξύ άλλων για δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον της η Σοφία Μουτίδου παλαιότερα. «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Καστάνη για Σοφία Μουτίδου: «Δεν θα της μιλούσα καθόλου, με έχει ενοχλήσει με όσα είπε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας