Nίκη Λυμπεράκη: «Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου»

12:38 - 08/10/2021

Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή To άρθρο Nίκη Λυμπεράκη: «Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση της Νίκης Λυμπεράκη: «Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στα παιδικά της χρόνια καθώς...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκη Λυμπεράκη: Στα 33 μου έμαθα ότι πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί - Είχα προετοιμάσει τον σύντροφο μου

"Είχα προετοιμάσει τον σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα παιδί, ότι είναι πιθανό να μην μπορέσω να αποκτήσω παιδί" εξομολογείται η Νίκη Λυμπεράκη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Λυμπεράκη: Στα 33 μου είπαν πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, ήταν ένα θαύμα

«Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω»

Διαβάστε το στο news.gr

Νίκη Λυμπεράκη: Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου

Δημοσιεύθηκε: 8 Οκτωβρίου 2021 14:05 Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη“. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκη Λυμπεράκη: Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»