Nίκη Λυμπεράκη: «Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου»
12:38 - 08/10/2021
Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή
To άρθρο Nίκη Λυμπεράκη: «Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η εξομολόγηση της Νίκης Λυμπεράκη: «Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί»
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στα παιδικά της χρόνια καθώς...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκη Λυμπεράκη: Στα 33 μου έμαθα ότι πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί - Είχα προετοιμάσει τον σύντροφο μου
"Είχα προετοιμάσει τον σύντροφο μου, ο οποίος είχε ήδη ένα παιδί, ότι είναι πιθανό να μην μπορέσω να αποκτήσω παιδί" εξομολογείται η Νίκη Λυμπεράκη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΛυμπεράκη: Στα 33 μου είπαν πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, ήταν ένα θαύμα
«Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω»
Διαβάστε το στο news.grΝίκη Λυμπεράκη: Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου
Δημοσιεύθηκε: 8 Οκτωβρίου 2021 14:05 Mια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη“. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκη Λυμπεράκη: Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου
Διαβάστε το στο spoilers