Ζωή Παπαδοπούλου για τη δεύτερη αναγκαστική διακοπή της κύησής της: «Ένιωθα ότι έχω αποτύχει»

12:18 - 08/10/2021

Η Ζωή Παπαδοπούλου, η τραγουδίστρια που πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές εξαιτίας της δεύτερης αναγκαστικής διακοπής της To άρθρο Ζωή Παπαδοπούλου για τη δεύτερη αναγκαστική διακοπή της κύησής της: «Ένιωθα ότι έχω αποτύχει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωή Παπαδοπούλου: «Όταν η γιατρός είπε ότι η κύηση δεν θα πάει καλά, ένιωσα ότι είχα αποτύχει»

Η τραγουδίστρια μιλά για την δεύτερη αναγκαστική διακοπή κύησης που βίωσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Η Ζωή Παπαδοπούλου μιλάει για τη δεύτερη διακοπή της κύησής της και συγκλονίζει

«Ουσιαστικά έγραψα αυτό το μήνυμα μία εβδομάδα μετά την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνω... Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω λίγο στο μυαλό μου»

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ζωή Παπαδοπούλου: Όταν η γιατρός είπε ότι η κύηση δεν θα πάει καλά, ένιωσα ότι είχα αποτύχει

Σε αναγκαστική διακοπή κύησης προχώρησε η Ζωή Παπαδοπούλου για δεύτερη φορά και έκανε μια συγκλονιστική προσωπική εξομολόγηση με ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο. Το πρωί της Παρασκευής, η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» για να στείλει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που βιώνουν κάτι ανάλογο. «Το έγραψα πολύ αυθόρμητα. Ήταν η δεύτερη φορά. Ένιωσα ότι ήθελα να το απλοποιήσω στο μυαλό μου και κάπως συνδέθηκαν πολλές γυναίκες μαζί μου αλλά και οι σύζυγοι. Δέχτηκα πολλά μηνύματα και έχω εκπλαγεί. Πέφτει πολλές φορές το βάρος στη γυναίκα. Η ερώτηση όταν αποτυγχάνει μια εγκυμοσύνη πάει αυτόματα στη γυναίκα “γιατί; τι έγινε;”» ανέφερε αρχικά η Ζωή Παπαδοπούλου. «Τη σ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζωή Παπαδοπούλου: Η εξομολόγηση για την αναγκαστική διακοπή κύησης που είχε

Η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Πρωινό, μετά τη συγκινητική της ανάρτηση για τη δεύτερη αποβολή της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ζωή Παπαδοπούλου για τη διακοπή κύησης: «Ένιωσα ότι γκρεμίστηκε ο κόσμος, ότι έχω αποτύχει»

Η Ζωή Παπαδοπούλου, που πρόσφατα πέρασε δύσκολες στιγμές εξαιτίας της δεύτερης αναγκαστικής διακοπής της κύησής της, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για όσα πέρασε. «Ουσιαστικά έγραψα αυτό το μήνυμα μία εβδομάδα μετά την επέμβαση που χρειάστηκε να κάνω. Πριν δύο εβδομάδες έγινε. Η κύησή μου ήταν στην […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκινεί η Ζωή Παπαδοπούλου για την αναγκαστική διακοπή κύησης που είχε

Η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Πρωινό, μετά τη συγκινητική της ανάρτηση για τη δεύτερη αποβολή της. Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να περάσει […] The post Συγκινεί η Ζωή Παπαδοπούλου για την αναγκαστική διακοπή κύησης που είχε appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας