Η Ελένη Καστάνη δίνει σκληρή απάντηση στη Σοφία Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα»

12:10 - 08/10/2021

Τον περασμένο χειμώνα, η Σοφία Μουτίδου είχε ισχυριστεί για την Ελένη Καστάνη, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Youtube, πως στη […] The post Η Ελένη Καστάνη δίνει σκληρή απάντηση στη Σοφία Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καστάνη: Η σκληρή απάντηση στη Σοφία Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα»

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωινό”, σήμερα, Παρασκευή και έδωσε απάντηση στη Σοφία Μουτίδου, η οποία ισχυρίστηκε, τον περασμένο χειμώνα, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Youtube, πως στη συνεργασία τους είχε περάσει πολύ άσχημα. Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου για την Ελένη Καστάνη Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου είχε υπογραμμίσει «με ρωτάτε ποια είναι […] The post Ελένη Καστάνη: Η σκληρή απάντηση στη Σοφία Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Η Ελένη Καστάνη δεν θέλησε να απαντήσει στην Σοφία Μουτίδου – «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα»

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Καστάνη το πρωί της Παρασκευής. Η Ηθοποιός δέχθηκε ερώτηση σχετικά με παλιότερες δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου που την αφορούσαν και τη μεταξύ τους συνεργασία στη θεατρική παράσταση. Η Ελένη Καστάνη δεν θέλησε να απαντήσει απευθείας στη Σοφία Μουτίδου για τα όσα είχε αναφέρει ενώ τόνισε πως η απάντηση της δόθηκε με την στάση που έχει κρατήσει από την στιγμή που είπε όσα είπε η Σοφία Μουτίδου. Τι είχε πει η Σοφία Μουτίδου Ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Σοφία Μουτίδου, πριν λίγους μήνες «ανέβασε» ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube στο οποίο αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Ελένη Καστάνη σε θεατρική παράστα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Καστάνη απάντα στη Σοφία Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα»

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής η Ελένη Καστάνη, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις που είχε κάνει η Σοφία Μουτίδου,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Καστάνη για Σοφία Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα»

Τον περασμένο χειμώνα, η Σοφία Μουτίδου είχε ισχυριστεί για την Ελένη Καστάνη, μέσα από βίντεο που ανάρτησε στο Youtube, πως στη συνεργασία τους είχαν περάσει πολύ άσχημα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ελένη Καστάνη κατά Σοφίας Μουτίδου: «Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα» (video)

H κόντρα της Ελένης Καστάνη με την Σοφία Μουτίδου καλά κρατεί. Η Σοφία είχε αναφέρει πως στη συνεργασία τους είχαν περάσει πολύ άσχημα. Συγκεκριμένα είχε πει: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελένη Καστάνη: Η σκληρή απάντηση στη Σοφία Μουτίδου: Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα

Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε στην εκπομπή “Πρωινό”, σήμερα, Παρασκευή και έδωσε απάντηση στη Σοφία Μουτίδου, η οποία ισχυρίστηκε, τον περασμένο χειμώνα, μέσα από βίντεο που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Καστάνη: Η σκληρή απάντηση στη Σοφία Μουτίδου: Για κάποιους ανθρώπους δεν είναι δύσκολο το ψέμα

Διαβάστε το στο spoilers

Η Ελένη Καστάνη δίνει σκληρή απάντηση στη Σοφία Μουτίδου (video)

"Δεν την έχω δει από κοντά. Δεν θέλω καθόλου, δεν θα της μιλούσα καθόλου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»