Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η σχέση του με τον θάνατο και η αποκάλυψη για την Ελένη Ράντου
08:18 - 08/10/2021
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης (7/10) όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Την κυνήγησα την Ελένη Ράντου δύο χρόνια (Βίντεο)
«Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με το που την είδα, κατακούτελα» είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒασίλης Παπακωνσταντίνου: Η ψωνάρα, το απωθημένο και η Ελένη Ράντου
«Ήμουν μεγάλη ψωνάρα». Με αυτή τη φράση περιέγραψε ο Βασίλης Παπακωνστίνου τον εαυτού στην παιδική του ηλικία. Ο αγαπημένος «Βασίλης» μίλησε για τη δυσκολία που συνάντησε να «ρίξει» την Ελένη Ράντου, για την κόρη τους Νικολέττα, για τη συναυλία που δεν έκανε και για τα 1.283 τραγούδια που έχει. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στο ... Περισσότερα
To άρθρο Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η ψωνάρα, το απωθημένο και η Ελένη Ράντου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΒασίλης Παπακωνσταντίνου – «Την κυνήγησα την Ελένη Ράντου δύο χρόνια»
Ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης μιλάει για την γυναίκα του Ελένη Ράντου θυμάται επίσης και το ξεκίνημά του στη μουσική
Διαβάστε το στο in.grΒασίλης Παπακωνσταντίνου: «Όσο έχω φωνή θα τραγουδάω» – Τι είπε για την Ελένη Ράντου
Τι είπε για την καριέρα του, το τραγούδι, τη γυναίκα της ζωής του και την καραντίνα. Γιατί θα ήθελε να είναι «μπανιστιρτζής του μέλλοντος».
Το άρθρο Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Όσο έχω φωνή θα τραγουδάω» – Τι είπε για την Ελένη Ράντου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΒασίλης Παπακωνσταντίνου: Έτσι έριξα την Ελένη Ράντου
Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», για την Ελένη Ράντου....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Έτσι έριξα την Ελένη Ράντου
Διαβάστε το στο spoilersΒασίλης Παπακωνσταντίνου: Έτσι έριξα την Ελένη Ράντου
Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr