Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Την κυνήγησα και την κέρδισα, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»
01:28 - 08/10/2021
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Πέμπτης.
To άρθρο Βασίλης Παπακωνσταντίνου για Ελένη Ράντου: «Την κυνήγησα και την κέρδισα, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Την κυνήγησα την Ελένη και την κέρδισα, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης αναφέρθηκε,...
Διαβάστε το στο ZouglaΒασίλης Παπακωνσταντίνου: Την Ελένη Ράντου την κυνήγησα και την κέρδισα
«Την κυνήγησα και την κέρδισα» είπε για τη σύζυγό του, Ελένη Ράντου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. «Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος» αποκάλυψε ο τραγουδιστής και συνθέτης, καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ενώ δήλωσε ερωτευμένος και με την κόρη του. «Έχω πει 1.283 τραγούδια. Αν ήθελα σε μία συναυλία να τα πω όλα θα θέλω μια βδομάδα να τα πω» είπε στη συνέχεια ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. «Η φωνή μου ακόμα αντέχει, δεν ξέρω για πόσο. Όσο αντέχει η φωνή μου θα τραγουδάω. Όταν αρχίσει να μου κάνει “νερά” θα σταματήσω. Αλλά δεν θα σταματήσω τη μουσική. Θα συνεχίσω ως συνθέτης, θα γράφω τραγούδια και θα τα τραγουδούν άλλοι» πρόσθεσε. «Την πρώτη φορά που άκουσα κλαρίνο το έβαλα στα πόδια. Ήταν σε πανηγύρι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒασίλης Παπακωνσταντίνου: «Την κυνήγησα την Ελένη και την κέρδισα, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης αναφέρθηκε,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒασίλης Παπακωνσταντίνου: «Την κυνήγησα την Ελένη και την κέρδισα» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Την κυνήγησα την Ελένη δύο χρόνια και την κέρδισα! Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Με το που την είδα, κατακούτελα. Ήμουν και ευγενικός. Φρόντιζα τυχαία να είμαι μπροστά της» εξομολογήθηκε στο τέλος της εκπομπής για τη σύζυγό του και αγαπημένη ηθοποιό, Ελένη Ράντου. Μίλησε όμως και για τη μονάκριβη κόρη του, Νικολέττα. «Δίνω πάρα πολύ χρόνο στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασίλης Παπακωνσταντίνου: «Την κυνήγησα την Ελένη Ράντου δύο χρόνια»
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ήταν καλεσμένος στο Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης. Ο καταξιωμένος και δημοφιλής δημιουργός μίλησε […]
The post Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Την κυνήγησα την Ελένη Ράντου δύο χρόνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΒασίλης Παπακωνσταντίνου: Την Ελένη Ράντου την κυνήγησα δύο χρόνια (videos)
«Όσο αντέχει η φωνή μου θα τραγουδάω»
Διαβάστε το στο topontiki.grΟ Βασίλης Παπακωνσταντίνου μιλά για την Ελένη Ράντου: "Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας"
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου περιέγραψε με έναν όμορφο τρόπο τον έρωτά του με την Ελένη Ράντου
Διαβάστε το στο thetoc.grΒασίλης Παπακωνσταντίνου: Την κυνήγησα την Ελένη και την κέρδισα
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον έρωτά του με την Ελένη Ράντου.Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου άνοιξε την καρδιά του και για ζητήματα άκρως προσωπικά που τα κρατάει συνήθως για τον εαυτό του. «Την κυνήγησα την Ελένη δύο χρόνια και την κέρδισα!» είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε πει προηγουμένως ότι του πήρε δύο χρόνια να «ρίξει» την μετέπειτα σύζυγό του. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας! Με το που την είδα, κατακούτελα. Φρόντιζα τυχαία να είμαι μπροστά της. Είναι ο καλύτερος τρόπος» εξομολογήθηκε και πρόσθεσε ότι ήταν και ευγενικός. Πολλά χρόνια αργότερα, η σχέση τους παραμένει δυνατή και μάλιστα οι δυο τους συνεργάζονται στην μουσικοθεατρ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΒασίλης Παπακωνσταντίνου: Κυνήγησα την Ελένη Ράντου για δύο χρόνια
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του, την καριέρα του και τον έρωτα με την Ελένη Ράντου.
Διαβάστε το στο pagenews.grΒασίλης Παπακωνσταντίνου: «Την κυνήγησα την Ελένη Ράντου δύο χρόνια»
"Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Με το που την είδα, κατακούτελα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΗ εξομολόγηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου: «Την κυνήγησα και την κέρδισα»
Μια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Πέμπτης Ο κορυφαίος τραγουδιστής και συνθέτης θυμήθηκε το ξεκίνημά του στη μουσική, καθώς και το τραγούδι που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μίλησε για τη μόνη συνεργασία που δεν πρόλαβε να κάνει με […]
The post Η εξομολόγηση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου για την Ελένη Ράντου: «Την κυνήγησα και την κέρδισα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr