Λ. Χριστοδουλόπουλος: «Μου έλειψε ένας αγώνας του Champions League»

17:14 - 20/12/2019

Στη δύσκολη περίοδο που πέρασε λόγω του σοβαρού τραυματισμού που αντιμετώπισε, στο όνειρο που έχει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και με τον Ολυμπιακό (μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ) αναφέρθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δορυφορικό κανάλι. «Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σε μια ομάδα που πάει καλά. Σίγουρα μου έλειψε ένας αγώνας του Champions League», δήλωσε ο 33χρονος παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Περιμένω την σειρά μου για να αγωνιστώ. Ο τραυματισμός δεν είναι μόνο σωματικό θέμα, αλλά ψυχολογικό και πνευματικό. Για να επιστρέ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις