Φορτούνης: «Η γέννηση του παιδιού μου μου άλλαξε το μυαλό, θέλω να με δει όπως πριν»
18:34 - 07/10/2021
Ο Κώστας Φορτούνης σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για τον γιο του, το πως του άλλαξε τη ζωή και τους στόχους του στον Ολυμπιακό.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Φορτούνης: Η γέννηση του παιδιού μου, μου άλλαξε το μυαλό
Σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για τον γιο του, το πως του άλλαξε τη ζωή και τους στόχους του στον Ολυμπιακό
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΦορτούνης: «Η γέννηση του παιδιού μου, άλλαξε τελείως το μυαλό μου»
Για τη γέννηση του γιου του και τον τραυματισμό του μίλησε στη ΝΟVA ο Κώστας Φορτούνης, τονίζοντας ότι ο ερχομός του παιδιού του...
Διαβάστε το στο ZouglaΦορτούνης – «Η γέννηση του παιδιού μου, άλλαξε τελείως το μυαλό μου»
Ο Κώστας Φορτούνης παράχωρησε συνέντευξη και μίλησε για την γέννηση του γιου του, τον τραυματισμό του αλλά και για τους στόχους τον στον Ολυμπιακό
Διαβάστε το στο in.grΦορτούνης: "Ο γιος μου με άλλαξε - Θέλω να με δει πάλι στην κορυφή" [Βίντεο]
Λίγους μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Κώστας Φορτούνης δείχνει να είναι έτοιμος για το πλέον σημαντικό comeback της καριέρας του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΦορτούνης: «Η γέννηση του παιδιού μου με έκανε αλλάξω μυαλά»
Σε συνέντευξή του, ο Κώστας Φορτούνης παραδέχτηκε ότι η γέννηση του παιδιού του τον έκανε να αλλάξει μυαλά
Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΦορτούνης: «Η γέννηση του παιδιού μου μου άλλαξε το μυαλό...»
Φορτούνης: «Η γέννηση του παιδιού μου μου άλλαξε το μυαλό...»
07/10/2021
Ο Κώστας Φορτούνης σε συνέντευξή του στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για τον γιο του, το πως του άλλαξε τη ζωή και τους στόχους του στον Ολυμπιακό.
Ο Κώστας Φορτούνης είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:
Τον τραυματισμό του και τον γιο του: «Όταν τραυματίστηκα τη δεύτερη φορά σίγουρα ένιωσα μεγάλη απογοήτευση γιατί ήταν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά ήρθε η γέννηση του παιδιού μου και μου άλλαξε τελείως το μυαλό. Το πώς να πάω στην προπόνηση πλέον. Έχω βάλει έναν στόχο. Να με δει να παίζω ποδόσφαιρο και να είμαι όπως πριν. Θέλω να τα καταφέρω. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο αυτή τη
Διαβάστε το στο filathlos.grΦορτούνης – «Η γέννηση του παιδιού μου, άλλαξε τελείως το μυαλό μου»
Ο Κώστας Φορτούνης παράχωρησε συνέντευξη και μίλησε για την γέννηση του γιου του, τον τραυματισμό του αλλά και για τους στόχους τον στον Ολυμπιακό.
Διαβάστε το στο to10.gr