«Στο τελευταίο γύρισμα στο Καφέ της Χαράς μού είπαν στο τηλέφωνο πως πέθανε η μητέρα μου»
15:40 - 07/10/2021
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την αυλαία στο «Καφέ της χαράς» προχώρησε αγαπημένος ηθοποιός μέσα από το Breakfast@Star την Πέμπτη. […]
The post «Στο τελευταίο γύρισμα στο Καφέ της Χαράς μού είπαν στο τηλέφωνο πως πέθανε η μητέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Χαλακατεβάκης: Στο τελευταίο γύρισμα του «Καφέ της Χαράς» μού είπαν στο τηλέφωνο πως πέθανε η μητέρα μου
Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στον «αέρα» του Ant1 μετά από 15 χρόνια για να γράψει το οριστικό του φινάλε. Η η πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς προβλήθηκε από τις 15 Ιανουαρίου 2021 έως τις 6 Μαΐου 2021 και το τελευταίο επεισόδιο προκάλεσε συγκίνηση στους τηλεθεατές ενώ έδωσε και απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Το πρωί της Πέμπτης, ο αγαπημένος φούρναρης του Κολοκοτρωνιτσίου, ο ηθοποιός Βασίλης Χαλακατεβάκης, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατός της εκπομπής «Breakfast@Star» και προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση που αφορούσε στο τελευταίο γύρισμα της σειράς. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ηθοποιός, έμαθε για το θάνατο της μητέρας του κατά τη διάρκεια του τελευταίου γυρίσματος του «Καφέ τ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒασίλης Χαλακατεβάκης: Στο τελευταίο γύρισμα του «Καφέ της Χαράς» μού είπαν στο τηλέφωνο πως πέθανε η μητέρα μου
Tο «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στον «αέρα» του Ant1 μετά από 15 χρόνια για να γράψει το οριστικό του φινάλε. Η η πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς προβλήθηκε από τις 15 Ιανουαρίου 2021 έως τις 6 Μαΐου 2021 και το τελευταίο επεισόδιο προκάλεσε συγκίνηση στους τηλεθεατές ενώ έδωσε και απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτο τελευταίο γύρισμα στο Καφέ της Χαράς μού είπαν στο τηλέφωνο πως πέθανε η μητέρα μου
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την αυλαία στο «Καφέ της χαράς» προχώρησε αγαπημένος ηθοποιός μέσα από το Breakfast@Star την Πέμπτη. Ο λόγος για τον Βασίλη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στο τελευταίο γύρισμα στο Καφέ της Χαράς μού είπαν στο τηλέφωνο πως πέθανε η μητέρα μου
Διαβάστε το στο spoilersΒασίλης Χαλακατεβάκης: "Στο τελευταίο γύρισμα στο Καφέ της Χαράς μου είπαν στο τηλέφωνο πως πέθανε η μητέρα μου"
Συγκλονίζει η περιγραφή του ηθοποιού
Διαβάστε το στο patrasevents.gr