Γιώργος Γεροντιδάκης: Οι Άγριες Μέλισσες και οι δηλώσεις για την προσωπική του ζωή

15:40 - 07/10/2021

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό κάνοντας μια αναδρομή της ζωής του, από τις πρώτες To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης: Οι Άγριες Μέλισσες και οι δηλώσεις για την προσωπική του ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γεροντιδάκης για Άγριες Μέλισσες: «Ο Μελέτης δεν έχει κλείσει τις παλιές πληγές»

Όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης. Συνέντευξη γεμάτη από… Άγριες Μέλισσες παραχώρησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης στον Τηλεθεατή. Πόσο αληθινή είναι η σχέση του Μελέτη με την Κορίνα και τι θα γίνει από εδώ και στο εξής;  «Ο Μελέτης αυτή τη στιγμή είναι μόνος του. Του λείπει η μητέρα του ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Γεροντιδάκης για Άγριες Μέλισσες: «Ο Μελέτης δεν έχει κλείσει τις παλιές πληγές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο Πρωινό: Οι Άγριες Μέλισσες και οι δηλώσεις για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό κάνοντας μια αναδρομή της ζωής του, από τις πρώτες του δουλειές, μέχρι και τον ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες. «Ως πρώτος και μεγαλύτερος αδελφός οφείλω να προσέχω τα αδέλφια μου. Βέβαια βοηθάμε ο ένας τον άλλον», είπε για τη σχέση με τα αδέρφια του. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US