Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ένα σχέδιο οδηγεί σε μία καλοστημένη παγίδα

15:24 - 07/10/2021

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο Ηλίας είναι άρρωστος και τα πράματα είναι σοβαρά, αλλά την έχει πατήσει σαν τον ψεύτη βοσκό και δεν τον πιστεύει κανείς. Ο Μένιος και η Μάρμω είναι σίγουροι πως η παρουσία των νεοφερμένων στον Πλάτανο δεν είναι για καλό και ακονίζουν τα μυαλά τους για να τους παγιδέψουν. Οι Πλατανιώτες, χωρίς να το ξέρουν, θα στραφούν ενάντια στην ιταλική μαφία, μόνο που δεν θα είναι η πρώτη φορά! Η Χρύσα και ο Τζώρτζης ανακαλύπτουν πως η σχέση της Κατερίνας με τον Νικόλα έχει τελειώσει, πώς θα αντιδράσει, όμως, ο Παναγής όταν μάθει πως η πρώην του κόβει βόλτες ελεύθερη κι ωραία; Η Καλλιόπη αποφα

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά