Απόστολος Γκλέτσος: Δεν έχω καμία εμπλοκή - αν χρησιμοποιήσω κοκαΐνη, θα πεθάνω

13:54 - 07/10/2021

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την φημολογούμενη εμπλοκή του με κύκλωμα ναρκωτικών στη Στυλίδα.Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου για μια συνέντευξη – ποταμό για τα όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την εμπλοκή του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. «Η επικεφαλίδα είναι ότι δεν έχω καμία σχέση. Απολύτως καμία εμπλοκή. Παρόλα αυτά είμαι εδώ, απέναντί σου, για να με ταλαιπωρήσεις όσο νομίζεις και να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου» είπε ο γνωστός ηθοποιός στην αρχή της μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει κληθεί από τον φυσικό του δικαστή, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να είχε κληθεί αν και εφόσον είχε οποιαδήποτ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά