Γκλέτσος για κύκλωμα ναρκωτικών: Στημένη η εμπλοκή μου επειδή ενοχλώ κλέφτες και μιζαδόρους - Φίλος μου ο λιμενικός

12:56 - 07/10/2021

Ο Απόστολος Γκλέτσος υποστηρίζει ότι έχει εμπλακεί στην υπόθεση ναρκωτικών λόγω της πολιτικής του δράσης, ενώ ανέφερε ότι έχει δεχθεί κατά καιρούς απειλές.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απόστολος Γκλέτσος για ναρκωτικά: Στημένη η εμπλοκή μου – Είναι φίλος ο λιμενικός

«Δεν έχω απολύτως καμία εμπλοκή» με την υπόθεση των ναρκωτικών επανέλαβε ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ανέφερε πως δέχεται επίθεση γιατί «έχει ενοχλήσει». Όπως είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για τα ναρκωτικά: «Όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω ... Περισσότερα To άρθρο Απόστολος Γκλέτσος για ναρκωτικά: Στημένη η εμπλοκή μου – Είναι φίλος ο λιμενικός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γκλέτσος για ναρκωτικά: Στημένη η εμπλοκή μου – Είναι φίλος ο λιμενικός – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr Γκλέτσος για ναρκωτικά: Στημένη η εμπλοκή μου – Είναι φίλος ο λιμενικός – ΒΙΝΤΕΟ «Δεν έχω απολύτως καμία εμπλοκή» με την υπόθεση των ναρκωτικών επανέλαβε ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ανέφερε πως δέχεται επίθεση γιατί «έχει ενοχλήσει». Γκλέτσος για ναρκωτικά: Στημένη η εμπλοκή μου – Είναι φίλος ο λιμενικός – ΒΙΝΤΕΟ Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Απόστολος Γκλέτσος για ναρκωτικά: Στημένη η εμπλοκή μου – Είναι φίλος ο λιμενικός

«Δεν έχω απολύτως καμία εμπλοκή» με την υπόθεση των ναρκωτικών επανέλαβε ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ανέφερε πως δέχεται επίθεση γιατί «έχει ενοχλήσει». Όπως είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για τα ναρκωτικά: «Όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω εχθρούς που είναι […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις