Γκλέτσος για την υπόθεση κοκαΐνης: «Αν πάρω κοκαΐνη θα πεθάνω, μιλούσα με τον κατηγορούμενο»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεκάθαρα λόγια Γκλέτσου για την υπόθεση ναρκωτικών – Αν πάρω κοκαΐνη θα πεθάνω… (vid)
«Δεν έχω απολύτως καμία εμπλοκή» ξεκαθάρισε ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας για τη φερόμενη εμπλοκή του σε υπόθεση με καρτέλ ναρκωτικών. «Όλο αυτό είναι κάτι στημένο προς το πρόσωπό μου, γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση έχω ενοχλήσει, έχω εχθρούς που είναι καταγεγραμμένοι στις Αρχές, στις εισαγγελίες. Έχω δεχτεί απειλές και πάρα πολλά πράγματα που με έκαναν να μείνω πίσω […]
The post Ξεκάθαρα λόγια Γκλέτσου για την υπόθεση ναρκωτικών – Αν πάρω κοκαΐνη θα πεθάνω… (vid) appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΓκλέτσος για υπόθεση κοκαΐνης: “Αν πάρω κοκαΐνη θα πεθάνω” [βίντεο]
“Είναι φίλος μου ο λιμενικός” Ο Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στο Love It, αρνήθηκε εκ νέου οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση με το κύκλωμα ναρκωτικών με τον λιμενικό. Ο κ. Γκλέτσος σημείωσε πως έχουν μπλέξει το όνομά του, λόγω της πολιτικής του δράσης, τονίζοντας ότι στο παρελθόν έχει δεχθεί απειλές. Όπως είπε, δεν έχει κληθεί από […]
Διαβάστε το στο topnews.gr