Κάτια Δανδουλάκη: Δεν αποχαιρέτησα τα παιδιά στις «Άγριες Μέλισσες»

12:11 - 07/10/2021

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε στις κάμερες στην πρεμιέρα της παράστασης «Το καινούργιο παιδί».«Το καινούργιο παιδί», ο θεατρικός μονόλογος του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, με την Κάτια Δανδουλάκη, έκανε πρεμιέρα και η πρωταγωνίστρια δέχτηκε μπαράζ ερωτήσεων από τους παραβρισκόμενους δημοσιογράφους. Απαντώντας, η αγαπημένη ηθοποιός, που απολαύσαμε πέρυσι ως Ανέτ στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», μέχρι το τραγικό τέλος της στο τέλος του δεύτερου κύκλου, αποκάλυψε τι την συγκινεί περισσότερο σήμερα. «Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η καθημερινότητα. ‘Έχασα τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους όλους μαζί και μετά, ευτυχώς γιατί ήμουν πάντα άνθρωπος της αγκαλιάς, την βρήκα στους φ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κάτια Δανδουλάκη δεν αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της στις «Άγριες Μέλισσες» όταν έφυγε από την σειρά

Στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι την ηθοποιό με αφορμή τον μονόλογο «Το καινούργιο παιδί» που θα παρουσιάσει. Η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία την περσινή σεζόν συμμετείχε ως Ανέτ Ρουσώ στις «Άγριες Μέλισσες» ανέφερε πως τη φετινή σεζόν δεν έχει προλάβει να δει την σειρά και πως όταν έφυγε από αυτή δεν χαιρέτησε τους συναδέλφους της. «Δεν έχω προλάβει να δω τις Άγριες Μέλισσες στον τρίτο τους κύκλο. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος έχω μια μελαγχολία τη στιγμή που φεύγω. Δεν αντέχω τους αποχωρισμούς. Για αυτό και δεν χαιρέτησα τα παιδιά ποτέ σαν να επρόκειτο να μην τους ξαναδώ» τόνισε η Κάτια Δανδουλάκη. «Λένε ότι όποιος αγαπάει πολύ τα παιδιά, δεν κάνει δικά του» Η Κάτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κάτια Δανδουλάκη: Γιατί δεν είπε ποτέ αντίο στους συναδέλφους της από τις Άγριες Μέλισσες;

Για τη συμμετοχή της στην πολυαγαπημένη και δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες» μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη. Αναφέρθηκε μάλιστα στον τρίτο κύκλο, στον οποίο βέβαια δε συμμετέχει,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κάτια Δανδουλάκη: Γιατί δεν είπε ποτέ αντίο στους συναδέλφους της από τις Άγριες Μέλισσες;

Διαβάστε το στο spoilers

Δανδουλάκη: Όταν αποχώρησα από τις Άγριες Μέλισσες δεν χαιρέτησα κανέναν

Όσα δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη. Για την αποχώρησή της από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη στους δημοσιογράφους κι ανέφερε τον λόγο που δεν αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της. Ειδικότερα, η Κάτια Δανδουλάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω προλάβει να δω τις Άγριες Μέλισσες στον τρίτο τους κύκλο. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος έχω μια […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κάτια Δανδουλάκη: "Όταν αποχώρησα από τις Άγριες Μέλισσες δεν χαιρέτησα τους συναδέλφους"

"Δεν αντέχω τους αποχωρισμούς"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά