Τάσος Χαλκιάς: Πάλεψα για να μην μπουν τα παιδιά μου στον χώρο του θεάτρου
11:02 - 07/10/2021
Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στο «Mega καλημέρα» για τους λόγους που δεν ήθελε τα παιδιά του να ακολουθήσουν τα βήματά του στο θέατρο.Στο θέατρο Πειραιώς 131, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες για την παράσταση «Η γυναίκα με τα μαύρα» της Σούζαν Χιλ πέτυχε η κάμερα του «Mega καλημέρα» τον Τάσο Χαλκιά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην ρεπόρτερ της εκπομπής για τα χρέη που δημιούργησε στο παρελθόν εξαιτίας της δραματικής σχολής που έφτιαξε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αποπληρωμή τους. «Είμαι ιδιαιτέρως βλάκας στα οικονομικά» είπε και δήλωσε αμετανόητος για τις επιλογές του στην τηλεόραση. «Όταν οι επιλογές μου ήταν ακραία εμπορικές, πάει να πει ότι υπήρχε ανάγκη να είμαι κι εγώ ακραία εμπορικός»
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Χαλκιάς: Έδωσε μάχη για να μην μπουν τα παιδιά του στο θέατρο
Μια αποκλειστική συνέντευξη στο MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική, αλλά και στην οικογένειά του, τον Θανάση Βέγγο και τον Κώστα Βουτσά. Ο Τάσος Χαλκιάς πρωταγωνιστεί στη «Γυναίκα με τα μαύρα» στο «Θέατρο Πειραιώς «131», με τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη. Ένα απολαυστικό θρίλερ της Σούζαν Χιλ. «Οι επιλογές μου ήταν πάντα απολύτως συνειδητές, ακόμα και αν ήταν ακραία εμπορικές» σημείωσε ο ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τους Βέγγο και Βουτσά. «Πήρα πολλά από τον ένα και μοναδικό Θανάση Βέγγο. Ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένα πηγα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤάσος Χαλκιάς: «Πάλεψα για να μην μπουν τα παιδιά μου στον χώρο του θεάτρου»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη […]
The post Τάσος Χαλκιάς: «Πάλεψα για να μην μπουν τα παιδιά μου στον χώρο του θεάτρου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤάσος Χαλκιάς: «Πάλεψα για να μην μπουν τα παιδιά μου στον χώρο του θεάτρου» (Video)
Γιατί δεν επιθυμούσε τα παιδιά του να ακολουθήσουν τον ίδιο επαγγελματικό δρόμο με τον ίδιο;
Διαβάστε το στο topontiki.grΤάσος Χαλκιάς: Έδωσα μάχη για να μην μπουν τα μικρά παιδιά μου στο θέατρο
Συνέντευξη στην κάμερα του MEGA Καλημέρα έδωσε ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τις καλλιτεχνικές του επιλογές μέχρι σήμερα, τον Θανάση Βέγγο, τον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τάσος Χαλκιάς: Έδωσα μάχη για να μην μπουν τα μικρά παιδιά μου στο θέατρο
Διαβάστε το στο spoilers