ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε πώς γράφτηκε η «Έξαψη» σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη

10:00 - 07/10/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε πώς γράφτηκε η «Έξαψη» σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη 07/10/2021 Το παρασκήνιο για την δημιουργία του τραγουδιού «Έξαψη», σε στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη, αποκάλυψε ο Πέτρος Ιακωβίδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη του στον ANT1. Συγκεκριμένα, ο ανερχόμενος τραγουδιστής τόνισε πως είχε γράψει αρχικά τη μουσική και τους στίχους του κομματιού, όμως μετά από επικοινωνία που είχε με την Νατάσα Θεοδωρίδου του δόθηκαν άλλοι στίχοι, χωρίς να γνωρίζει τον στιχουργό. «Με πήρε η Νατάσα τηλέφωνο και μου λέει θέλω να γράψεις ένα τραγούδι μουσική και στίχο για το σήριαλ. Εγώ είχα δει κάποια επεισόδια, ήξερα λίγο του story. Έγραψα λοιπόν

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Ιακωβίδης: Έτσι γράφτηκε η «Έξαψη» σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη

Συγκεκριμένα, ο ανερχόμενος τραγουδιστής τόνισε πως είχε γράψει αρχικά τη μουσική και τους στίχους του κομματιού, όμως μετά από επικοινωνία που είχε με την Νατάσα Θεοδωρίδου του δόθηκαν άλλοι στίχοι, χωρίς να γνωρίζει τον στιχουργό. «Με πήρε η Νατάσα τηλέφωνο και μου λέει θέλω να γράψεις ένα τραγούδι μουσική και στίχο για το σήριαλ. Εγώ […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε πώς γράφτηκε η "Έξαψη" σε στίχους Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Πέτρος Ιακωβίδης εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δημιουργήθηκε το τραγούδι "Έξαψη", με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αποκαλύψεις για την «Έξαψη» και τους στίχους του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Πέτρος Ιακωβίδης εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς δημιουργήθηκε το τραγούδι «Έξαψη», με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)