Νίκος Γκάνος: Δήλωσε συμμετοχή για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022

21:58 - 06/10/2021

Τη λαχτάρα του να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επόμενη διοργάνωση της Eurovision η οποία θα διεξαχθεί στην Ιταλία μετά τη νίκη των Maneskin εξέφρασε ο Νίκος Γκάνος με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο τραγουδιστής, δημοσίευσε δυο stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τα οποία ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους πως έχει δηλώσει συμμετοχή ώστε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision. «Καλησπέρα σε όλους, ξέρετε πόσο πολύ θέλω να πάω στην Eurovision! Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μου, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 10 Οκτωβρίου. Έχω 2 τραγούδια από τα 3 που μπορώ να προτείνω σαν καλλιτέχνης, θα ήθελα ν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Προηγούνται Σωκράτης Φάμελλος με 49% και Παύλος Πολάκης με 44% – Τα πρώτα αποτελέσματα

Τουλάχιστον 84 νεκροί μέσα σε μία ημέρα από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο

Νέες απειλές από την Τεχεράνη: Ετοιμαζόμαστε να απαντήσουμε στο Ισραήλ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Κίτρινη κάρτα στον… γιατρό των «πράσινων» για καθυστερήσεις

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το υπουργικό συμβούλιο