Συγκλονίζει ο Mιχάλης Σαράντης :«Έχω προσπαθήσει να κάνω πολύ κακό στον εαυτό μου»

13:18 - 06/10/2021

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και To άρθρο Συγκλονίζει ο Mιχάλης Σαράντης :«Έχω προσπαθήσει να κάνω πολύ κακό στον εαυτό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μιχάλης Σαράντης: «Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απώλεια της μητέρας του και τις δύσκολες, σκοτεινές περιόδους που έχει περάσει

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: Έχω προσπαθήσει να κάνω πολύ κακό στον εαυτό μου

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Φαίδρα” εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να κάνει πολύ κακό στον εαυτό του χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου (video)

Ο γνωστός ηθοποιός, Μιχάλης Σαράντης, μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του, στο θέατρο, αλλά και…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μιχάλης Σαράντης: Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Μιχάλης Σαράντης ο οποίος αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του, στην σύντροφό του Μαίρη Μηνά αλλά και στα «σκοτάδια του». «Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους πιασάρικους ή ηδονοβλεπτικούς. Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί θα κάνω στο σινεμά μια μυθιστορηματική βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης και αποκάλυψε το λόγο που δεν βρίσκεται τη φετινή σεζόν στην τηλεόραση. «Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης» Σε ότι αφορά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η εξομολόγηση του Μιχάλη Σαράντη: «Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σκοτάδια που έχει βιώσει. «Ένα γυμνό σώμα, χωρίς...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης: Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου

«Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Μιχάλης Σαράντης: “Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου”

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε ο ηθοποίος Μιχάλης Σαράντης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ιδιαίτερα προσωπικά θέματα. «Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή, έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου. Όπως όλοι, έτσι κι εγώ, έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου» αποκάλυψε ο ίδιος. «Όταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός – Αποπειράθηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου

Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκλονίζει Έλληνας ηθοποιός – Αποπειράθηκα να κάνω κακό στον εαυτό μου

Διαβάστε το στο spoilers

Ενόψει της πρεμιέρας της «Φαίδρας», της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί στο θέατρο Προσκήνιο, ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε στο «Πάμε Δανάη». Είναι ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, τιμημένος με βραβείο Δημήτρης Χορν, ο οποίος μας εκπλήσσει τακτικά με τις επιλογές του στο θέατρο και, λιγότερο, στην τηλεόραση. Μιλώντας για την παράσταση της «Φαίδρας» της ρωσίδας ποιήτριας Μαρίνα Τσβετάγιεβα στην οποία εμφανίζεται χωρίς φύλλο συκής, ο Μιχάλης Σαράντης αναφέρθηκε και στον ρόλο του γυμνού. «Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους πιασάρικους ή ηδονοβλεπτικ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Μιχάλης Σαράντης ο οποίος αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του, στην σύντροφό του Μαίρη Μηνά αλλά και στα «σκοτάδια του». «Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Μιχάλης Σαράντης: "Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου"

"Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου»

Στην πιο δύσκολη και σκοτεινή περίοδο της ζωής του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Σαράντης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της μητέρας του αλλά και ακόμη εξομολογήθηκε πως στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να βλάψει τον εαυτό του. Ο Μιχάλης Σαράντης είπε: «Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη […] The post Συγκλονίζει ο Μιχάλης Σαράντης: «Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»