Θοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία»

00:18 - 06/10/2021

Στο The 2night Show ήταν καλεσμένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις […] The post Θοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Ιακωβίδης –  «Άκουσα κι ότι βγήκα για να κλαφτώ για μιζέρια και επαιτεία»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μίλησε για όλα

Διαβάστε το στο in.gr

Θοδωρής Ιακωβίδης: Άκουσα ότι βγήκα για να κλαφτώ (videos)

Θοδωρής Ιακωβίδης: Ο αρσιβαρίστας που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τις δηλώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, βρέθηκε καλεσμένος…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι βγήκα για να κλαφτώ»

Το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μας έκανε όλους να δακρύσουμε και να συγκινηθούμε. Όταν με δάκρυα και ο ίδιος στα μάτια ανακοίνωνε πως για οικονομικούς λόγους σταματούσε αναγκαστικά την άρση βαρών. Το κύμα συμπαράστασης του κόσμου, η αγάπη των απλών πολιτών, αλλά και η έμπρακτη πρωτοβουλία στήριξης του αθλητή από τον ANT1 που ανέλαβε χορηγός του, τον έκαναν να πάρει πίσω την ούτως ή άλλως με πόνο καρδιάς απόφασή του και να συνεχίσει την προσπάθειά του με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Ο λόγος για τον Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως γίνεται κατανοητό, ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για την εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις δυσκολίες που έχει περάσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θοδωρής Ιακωβίδης στον Αρναούτογλου: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία»

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αρσιβαρίστας που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τις δηλώσεις του, στους Ολυμπιακούς To άρθρο Θοδωρής Ιακωβίδης στον Αρναούτογλου: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ιακωβίδης: «Μετά το ξέσπασμά μου άκουσα σχόλια για μιζέρια και επαιτεία»

O Θoδωρής Ιακωβίδης αναφέρθηκε στην κριτική που άκουσε μετά το ξέσπασμά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Θοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία» (video)

"Δεν με ακουμπούν αυτά. Έχω δει κι έχω αντιμετωπίσει πολλά σε όλη την αθλητική μου δραστηριότητα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Βάνα Μπάρμπα: «Υπερβολές όσα ακούγονται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, δεν τα έχω ζήσει ποτέ»

Δάκρυσε η Βάνα Μπάρμπα για τη νεκρή μητέρα της: «Αυτό το χάδι το τελευταίο»

Βασιλική Τρουφάκου: «Ο θηλασμός σε λιώνει, σου πίνει το αίμα και χάνεις αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης»

First Dates: «Μού αρέσει να ζητώ το βρακάκι της» – «Έχω αόρατο βρακί»… Χαμός με τις καυτές αποκαλύψεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Οικονομάκου: «Θα τη συμβούλευα ως φίλη να είναι συγκρατημένη, τα παιδιά διαβάζουν στο διαδίκτυο τέτοια σχόλια»

Ματίνα Παγώνη σε Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο για τον γάμο: «Μπορείτε να σοβαρευτείτε;»