Θοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία»
00:18 - 06/10/2021
Στο The 2night Show ήταν καλεσμένος ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις […]
The post Θοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Ιακωβίδης – «Άκουσα κι ότι βγήκα για να κλαφτώ για μιζέρια και επαιτεία»
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μίλησε για όλα
Διαβάστε το στο in.grΘοδωρής Ιακωβίδης: Άκουσα ότι βγήκα για να κλαφτώ (videos)
Θοδωρής Ιακωβίδης: Ο αρσιβαρίστας που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τις δηλώσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, βρέθηκε καλεσμένος…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι βγήκα για να κλαφτώ»
Το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μας έκανε όλους να δακρύσουμε και να συγκινηθούμε. Όταν με δάκρυα και ο ίδιος στα μάτια ανακοίνωνε πως για οικονομικούς λόγους σταματούσε αναγκαστικά την άρση βαρών. Το κύμα συμπαράστασης του κόσμου, η αγάπη των απλών πολιτών, αλλά και η έμπρακτη πρωτοβουλία στήριξης του αθλητή από τον ANT1 που ανέλαβε χορηγός του, τον έκαναν να πάρει πίσω την ούτως ή άλλως με πόνο καρδιάς απόφασή του και να συνεχίσει την προσπάθειά του με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Ο λόγος για τον Θοδωρή Ιακωβίδη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως γίνεται κατανοητό, ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία»
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για την εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις δυσκολίες που έχει περάσει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘοδωρής Ιακωβίδης στον Αρναούτογλου: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία»
Ο Θοδωρής Ιακωβίδης, ο αρσιβαρίστας που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με τις δηλώσεις του, στους Ολυμπιακούς
To άρθρο Θοδωρής Ιακωβίδης στον Αρναούτογλου: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΙακωβίδης: «Μετά το ξέσπασμά μου άκουσα σχόλια για μιζέρια και επαιτεία»
O Θoδωρής Ιακωβίδης αναφέρθηκε στην κριτική που άκουσε μετά το ξέσπασμά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Διαβάστε το στο fosonline.grΘοδωρής Ιακωβίδης: «Άκουσα ότι κλάφτηκα, για μιζέρια κι επαιτεία» (video)
"Δεν με ακουμπούν αυτά. Έχω δει κι έχω αντιμετωπίσει πολλά σε όλη την αθλητική μου δραστηριότητα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr