Λάζαρος: «Μου λείπει να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»

14:06 - 20/12/2019

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ τόνισε πως θέλει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάζαρος: Μου λείπει να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Λάζαρος: «Μου λείπει να πάρω ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ τόνισε πως θέλει να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο in.gr

Χριστοδουλόπουλος: "Μου λείπει ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακο"

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και στο πόσο του έχει λείψει να παίξει σε ένα ματς Champions League στο διάστημα που ήταν τραυματίας.

Διαβάστε το στο Sport24

Λάζαρος: «Θέλω πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, μου έλειψε το Champions League»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Χριστοδουλόπουλος: “Μου λείπει ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακο”

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναφέρθηκε στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά και στο πόσο του έχει λείψει να παίξει σε ένα ματς Champions League στο διάστημα που ήταν τραυματίας. Την επιθυμία να αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδας και με τη φανέλα του Ολυμπιακoύ καθως και αυτήν την επιστροφής του στη δράση μετά από το πρόβλημα τραυματισμού που […] The post Χριστοδουλόπουλος: “Μου λείπει ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακο” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μου λείπει ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Ο 33χρονος εξτρέμ εξέφρασε την επιθυμία να αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδας και με τη φανέλα του Ολυμπιακoύ καθως και αυτήν την επιστροφής του στη δράση μετά από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε για πολλούς μήνες.

Διαβάστε το στο

Λάζαρος: «Θέλω πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, μου έλειψε το Champions League»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι για την επικείμενη επιστροφή του στα γήπεδα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Τι είπε για την απουσία του από το Champions League.Αναλυτικά η συνέντευξη του εξτρέμ των ερυθρόλευκων:Για την επιστροφή του: «Περιμένω την σειρά μου για να αγωνιστώ. Ο τραυματισμός δεν είναι μόνο σωματικό θέμα, αλλά ψυχολογικό και πνευματικό. Για να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής και να πούμε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του. Κατά την διάρκεια του αγώνα δεν έχεις χρόνος να σκεφτείς το πόδι σου. Όταν ηρεμείς όμως μπορείς να αντιληφθείς σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι. Ο αγώνας λοιπόν είνα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)