Έλενα Κρεμλίδου: «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»
12:22 - 05/10/2021
Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” έδωσε συνέντευξη η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία απάντησε για το The Bachelor, για την Ιωάννα […]
The post Έλενα Κρεμλίδου: «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Κρεμλίδου: Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας
«Το Survivor άξιζε γιατί έκανα την αυτοκριτική και την αυτοβελτίωσή μου και βρήκα τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά. Έχω νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έχω στείλει μήνυμα συμπαράστασης», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου. «Ας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Κρεμλίδου: Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας
Τι είπε για τις επιθέσεις που δέχεται η Ιωάννα Τούνη και αν θα πήγαινε στο Bachelor
Διαβάστε το στο news.grΚρεμλίδου: Είχα καριέρα και πριν το Survivor – Με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας
Απασφάλισε η Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας για Survivor, Ιωάννα Τούνη και Αλέξη Παππά. Ατάκες, που θα συζητηθούν ξεστόμισε η Έλενα Κρεμλίδου, που έγινε γνωστή στο ευρύ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κρεμλίδου: Είχα καριέρα και πριν το Survivor – Με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας
Διαβάστε το στο spoilersΚρεμλίδου: «Είχα καριέρα και πριν το Survivor – Με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»
Απασφάλισε η Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας για Survivor, Ιωάννα Τούνη και Αλέξη Παππά.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΈλενα Κρεμλίδου: «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»
«Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr