Έλενα Κρεμλίδου: «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

12:22 - 05/10/2021

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” έδωσε συνέντευξη η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία απάντησε για το The Bachelor, για την Ιωάννα […] The post Έλενα Κρεμλίδου: «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Κρεμλίδου: Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας

«Το Survivor άξιζε γιατί έκανα την αυτοκριτική και την αυτοβελτίωσή μου και βρήκα τον εαυτό μου. Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά. Έχω νιώσει παρόμοια με την Ιωάννα Τούνη και της έχω στείλει μήνυμα συμπαράστασης», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου. «Ας […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Έλενα Κρεμλίδου: Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας

Τι είπε για τις επιθέσεις που δέχεται η Ιωάννα Τούνη και αν θα πήγαινε στο Bachelor

Διαβάστε το στο news.gr

Κρεμλίδου: Είχα καριέρα και πριν το Survivor – Με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας

Απασφάλισε η Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας για Survivor, Ιωάννα Τούνη και Αλέξη Παππά. Ατάκες, που θα συζητηθούν ξεστόμισε η Έλενα Κρεμλίδου, που έγινε γνωστή στο ευρύ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κρεμλίδου: Είχα καριέρα και πριν το Survivor – Με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας

Διαβάστε το στο spoilers

Κρεμλίδου: «Είχα καριέρα και πριν το Survivor – Με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

Απασφάλισε η Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας για Survivor, Ιωάννα Τούνη και Αλέξη Παππά. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Έλενα Κρεμλίδου: «Έχω υπάρξει σε δουλειά που με αντιμετώπισαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

«Δεν είμαι η Έλενα ή η Μαριπόζα από το Survivor γιατί είχα καριέρα και πριν και θα έχω και μετά»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε