Πέτρος Πολυχρονίδης: Απαντά στις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα
11:10 - 05/10/2021
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης το βράδυ της Δευτέρας έκανε δηλώσεις στις κάμερες και δεν δίστασε να απαντήσει σε παλιότερες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα,...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Πολυχρονίδης: Η απάντηση στις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα και η σχέση τους σήμερα
Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης ρωτήθηκε για τις παλιότερες δηλώσεις της Τζούλια Νόβα
«Φωνούλα έχει, ρωτήστε την ίδια»
Διαβάστε το στο in.grΠέτρος Πολυχρονίδης: «Να ρωτήσετε την Τζούλια Νόβα γιατί δεν πέρασε καλά»
Για τις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα πως δεν πέρασε καλά στον Τροχό της Τύχης, απάντησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης χωρίς να παίρνει κάποια θέση. «Να ρωτήσετε την ίδια. Μια χαρά τα λέει, έχει φωνούλα», είπε αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης και συμπλήρωσε για τη Τζούλια Νόβα: «Φυσικά και της ευχήθηκα για το γάμο της, θα κάνει και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠέτρος Πολυχρονίδης: Η απάντηση στις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα
Ο Πέτρος Πολυχρονίδης το βράδυ της Δευτέρας, απάντησε μεταξύ άλλων σε παλιότερες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα, με την οποία συνεργάστηκε πριν από μερικά χρόνια στον «Τροχό της Τύχης». «Πολλές φορές δεν μπορούσα να περπατήσω, με πονούσε η μέση και τα γόνατά μου. Κάποιοι με κρατούσαν και μου έλεγαν: “Κορίτσι μου, σε καταλαβαίνω”. Υπέφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά» είχε […]
The post Πέτρος Πολυχρονίδης: Η απάντηση στις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr