Σόφη Ζαννίνου: «Όταν έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι»
10:46 - 05/10/2021
Τη Σόφη Ζαννίνου συνάντησε ο Κώστας Τσουρός και η κάμερα του Mega Καλημέρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για […]
The post Σόφη Ζαννίνου: «Όταν έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Σόφη Ζαννίνου: Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι (video)
Συγκλονιστική αποκάλυψη της Σόφης Ζαννίνου στην κάμερα του «Mega Καλημέρα»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει η Σόφη Ζαννίνου: «Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σόφη Ζαννίνου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ελληνικό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣόφη Ζαννίνου: «Όταν έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυνν, ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι» (vid)
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και όπως ανέφερε σχετικά με την επαγγελματική της ζωή, ευτυχώς για εκείνη, δεν είχε πολλές δυσάρεστες συνεργασίες. «Μόνο με δύο ανθρώπους πέρασα άσχημα στις συνεργασίες μου και αυτοί ήταν και οι δύο άντρες, κωμικοί. Και στις δύο φορές είχαμε επιτυχία και ίσως αυτό ήταν το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοκαριστική αποκάλυψη από τη Σόφη Ζαννίνου: «Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι»
Για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της μίλησε η Σόφη Ζαννίνου στην εκπομπή Mega Καλημέρα
To άρθρο Σοκαριστική αποκάλυψη από τη Σόφη Ζαννίνου: «Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει η Σόφη Ζαννίνου: Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι (video)
Συγκλονιστική αποκάλυψη της Σόφης Ζαννίνου στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».
Διαβάστε το στο mothersblog.grΣόφη Ζαννίνου: Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι
Δημοσιεύθηκε: 5 Οκτωβρίου 2021 17:30 Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Σόφη Ζαννίνου, η οποία μίλησε για τους άνδρες στη ζωή της. Τον αυστηρό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σόφη Ζαννίνου: Ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι
Διαβάστε το στο spoilersΖαννίνου: «Όταν έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι»
Τι αποκάλυψε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ekriti.grΣόφη Ζαννίνου: «Όταν έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυνν, ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι»
Η Σόφη Ζαννίνου έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τον αυστηρό πατέρα της, τους άνδρες που πέρασαν από την ζωή της και τα νεανικά της χρόνια. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και όπως ανέφερε σχετικά με την επαγγελματική της ζωή, ευτυχώς για εκείνη, δεν είχε πολλές δυσάρεστες συνεργασίες. «Μόνο […]
Διαβάστε το στο dete.grΣόφη Ζαννίνου: «Όταν έπαιζα με τον Χάρρυ Κλυνν ήμουν έγκυος και απέβαλα στο καμαρίνι»
«Δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο, έκανα μια μικρή επένδυση στο στήθος, αλλά τα έβγαλε τα λεφτά της»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr