Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά: «Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου»

10:38 - 05/10/2021

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο Πρωινό για τις σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά αλλά και για την […] The post Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά: «Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού για κληρονομιά Κώστα Βουτσά: «Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου»

«Η Θεοδώρα είναι στην Σιγκαπούρη, στην άλλη άκρη της γης, η Νίκο έχει κι εκείνη ένα μικρό παιδί, με την Σάντρα βρισκόμαστε λίγο περισσότερο. Δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί τους. Ο νόμος δίνει κάποια δικαιώματα στους κληρονόμους και εγώ επέλεξα να ακολουθήσω ένα από τα μονοπάτια που μου δίνει ο νόμος. Ο Κώστας είχε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αλίκη Κατσαβού: Ανατροπή με την περιουσία του Κώστα Βουτσά – Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη ότι δεν διεκδίκησε τίποτα από την περιουσία του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά. Τη νομική... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλίκη Κατσαβού: Ανατροπή με την περιουσία του Κώστα Βουτσά – Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου

Διαβάστε το στο spoilers

Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά: "Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου" (video)

"Δεν διευθέτησε τα πράγματα μέσω διαθήκης"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν έχω συγχωρήσει ποτέ είναι ο παππούς μου, ο Αλέξης Μινωτής»

Λάκης Λαζόπουλος: «Θα έρθει η ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα χωράει σε ένα πούλμαν»

Αντώνης Καλομοιράκης: «Όταν γυρίζαμε το τραγούδι «Amber Alert» έμαθα ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή»

Ματίνα Παγώνη για Ανθή Βούλγαρη: «Ήξερα για την εγκυμοσύνη από την αρχή, ήμουν η πρώτη που το συζήτησε»

Survivor – Άστραψε και βρόντηξε στην παραλία: «Κουράστηκα! Ψηφίστε τα και κανονίστε τα, όπως θέλετε»

Ο Χρήστος Θηβαίος σόκαρε τους παρουσιαστές της ΕΡΤ: «Γέμισα τη μπανιέρα, μπήκα μέσα και έκανα προσευχή»