Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά: «Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου»
10:38 - 05/10/2021
Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο Πρωινό για τις σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά αλλά και για την […]
The post Αλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά: «Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλίκη Κατσαβού για κληρονομιά Κώστα Βουτσά: «Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου»
«Η Θεοδώρα είναι στην Σιγκαπούρη, στην άλλη άκρη της γης, η Νίκο έχει κι εκείνη ένα μικρό παιδί, με την Σάντρα βρισκόμαστε λίγο περισσότερο. Δεν έχω να μοιράσω τίποτα μαζί τους. Ο νόμος δίνει κάποια δικαιώματα στους κληρονόμους και εγώ επέλεξα να ακολουθήσω ένα από τα μονοπάτια που μου δίνει ο νόμος. Ο Κώστας είχε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλίκη Κατσαβού: Ανατροπή με την περιουσία του Κώστα Βουτσά – Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου
Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη ότι δεν διεκδίκησε τίποτα από την περιουσία του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη Κατσαβού αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά. Τη νομική...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλίκη Κατσαβού: Ανατροπή με την περιουσία του Κώστα Βουτσά – Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου
Διαβάστε το στο spoilersΑλίκη Κατσαβού για την περιουσία του Κώστα Βουτσά: "Επέλεξα ένα από τα μονοπάτια του νόμου" (video)
"Δεν διευθέτησε τα πράγματα μέσω διαθήκης"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr