Χρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις απόψεις μου»

11:24 - 04/10/2021

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο […] The post Χρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις απόψεις μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λούλης - Είμαι αντιπαθής στο συνάφι μου - Έχω μια αίσθηση ναρκισσισμού

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Xρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο συνάφι μου εξαιτίας των απόψεών μου»

Μια ξεχωριστή αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο To άρθρο Xρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο συνάφι μου εξαιτίας των απόψεών μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Χρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου – Έχω μια αίσθηση ναρκισσισμού και αλαζονείας» (Video)

Αποκαλύπτει με ειλικρίνεια στοιχεία του χαρακτήρα του που θα συζητηθούν

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Χρήστος Λούλης – Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις…

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Χρήστος Λούλης και αποκάλυψε ότι δεν είναι και ιδιαίτερα συμπαθής στους συναδέλφους του. «Θεωρώ ότι είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου, για τις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Λούλης – Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις…

Διαβάστε το στο spoilers

Λούλης: “Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου εξαιτίας των απόψεών μου”

Κάνει τον απολογισμό του

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Χρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις απόψεις μου»

«Θα παρουσίαζα τον Αδύναμο Κρίκο γιατί θα μου έβγαινε φυσικά»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»