Χρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις απόψεις μου»
11:24 - 04/10/2021
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο […]
The post Χρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις απόψεις μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Xρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο συνάφι μου εξαιτίας των απόψεών μου»
Μια ξεχωριστή αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο
To άρθρο Xρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο συνάφι μου εξαιτίας των απόψεών μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου – Έχω μια αίσθηση ναρκισσισμού και αλαζονείας» (Video)
Αποκαλύπτει με ειλικρίνεια στοιχεία του χαρακτήρα του που θα συζητηθούν
Διαβάστε το στο topontiki.grΧρήστος Λούλης – Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις…
Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Χρήστος Λούλης και αποκάλυψε ότι δεν είναι και ιδιαίτερα συμπαθής στους συναδέλφους του. «Θεωρώ ότι είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου, για τις...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρήστος Λούλης – Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις…
Διαβάστε το στο spoilersΧρήστος Λούλης: «Είμαι αντιπαθής στο σινάφι μου για τις απόψεις μου»
«Θα παρουσίαζα τον Αδύναμο Κρίκο γιατί θα μου έβγαινε φυσικά»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr