Γιώργος Χρανιώτης: «Μετά το metoo δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις»

19:26 - 03/10/2021

Καλεσμένος στο Familiar βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης το απόγευμα της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή […] The post Γιώργος Χρανιώτης: «Μετά το metoo δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κωνσταντίνου για metoo: «Δεν μπορούσες να φανταστείς ότι έκαναν αυτά τα πράγματα»

«Μου προκαλούν φρίκη», λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τις καταγγελίες στο θέατρο. Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έδωσε ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις καταγγελίες που έγιναν στο χώρο του θεάτρου. «Τότε ήταν η εποχή της αθωότητας, ήμασταν ευτυχισμένοι με ένα κομμάτι ψωμί, με μια ωραία ταινία. Αναπολώ, αλλά ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Κωνσταντίνου για metoo: «Δεν μπορούσες να φανταστείς ότι έκαναν αυτά τα πράγματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιώργος Χρανιώτης – Μετά το metoo δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις

«Νομίζω πως ένας από τους λόγους που και γω είχα συμμετοχή στο #metoo, παρόλο που δεν είμαι παθών, είναι για να μου πει αύριο ο γιος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Χρανιώτης – Μετά το metoo δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Χρανιώτης: «Μετά το metoo δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις» (video)

"Μπορεί παλαιότερα να έβλεπες έναν σκηνοθέτη ή έναν ηθοποιό, ο οποίος να είχε μια ανάρμοστη συμπεριφορά αλλά τη δικαιολογούσες γιατί είχε ταλέντο" δήλωσε, μεταξύ άλλων

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε