Τρεις νεκροί πεζοναύτες, 7 χρόνια τώρα αναζητούνται απαντήσεις για το γιατί

17:58 - 03/10/2021

Πριν από 7 χρόνια , τρεις Πεζοναύτες έπεφταν νεκροί στο πεδίο βολής στα στα Γλαφυρά Μαγνησίας. Η οικογένεια του Φώτη Ανδρικόπουλου μας υπενθυμίζει την τραγωδία αλλά και το γεγονός ότι εδώ και 7 χρόνια δεν υπάρχουν απαντήσεις για τον άδικο χαμό τους. Η επιστολή: Φώτης Ανδρικόπουλος,   ο Πατρινός πεζοναύτης που έφυγε εντελώς άδικα από τη […] The post Τρεις νεκροί πεζοναύτες, 7 χρόνια τώρα αναζητούνται απαντήσεις για το γιατί appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρεις νεκροί πεζοναύτες: 7 χρόνια τώρα αναζητούνται απαντήσεις στο “γιατί”

Πριν από 7 χρόνια , τρεις Πεζοναύτες, ανάμεσά τους και ο 19χρονος Φώτης Ανδρικόπουλος από την Πάτρα,  έπεφταν νεκροί στο πεδίο βολής στα στα Γλαφυρά Μαγνησίας. Η οικογένεια του Φώτη μας υπενθυμίζει την τραγωδία αλλά...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Τρεις νεκροί πεζοναύτες: 7 χρόνια τώρα αναζητούνται απαντήσεις στο “γιατί”

Διαβάστε το στο sinidisi.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

3 Δεκεμβρίου σαν σήμερα: 1912 Ναυμαχία της Έλλης

Gillian Tett (Kings College) : «Η Ελλάδα μπορεί να επωφεληθεί από το σημερινό κόσμο της αβεβαιότητας»

«Στο σκοτάδι» η ενημέρωση για το κλείσιμο μονάδων Δένδια , προβληματισμός για «εκπτώσεις στην Εθνική Άμυνα» από το ΠΑΣΟΚ

Ο Ερντογάν ανησυχεί για τη στάση του Τραμπ

Εκδήλωση αλληλεγγύης για τη Γάζα

Κινητικότητα για το Κυπριακό και στο Μπακού- Χρήστος Καπούτσης