Λύτρας – Με απείλησαν ότι θα ρίξουν και σε μένα βιτριόλι

14:42 - 03/10/2021

Ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί τρία απειλητικά mail και για τον λόγο αυτό απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λύτρας: «Απείλησαν ότι θα ρίξουν και σε εμένα βιτριόλι, έλαβα τρία ύποπτα μηνύματα»

Ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί τρία απειλητικά mail...

Διαβάστε το στο Zougla

Λύτρας: «Απείλησαν ότι θα ρίξουν και σε εμένα βιτριόλι, έλαβα τρία ύποπτα μηνύματα»

Ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί τρία απειλητικά mail και για τον λόγο αυτό απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μάλιστα όπως είπε με νόημα, «τα απειλητικά μηνύματα σταμάτησαν ως εκ θαύματος, μόλις συνελήφθη η κατηγορούμενη». Ερωτηθείς για το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων, είπε ότι αφενός έβριζαν την […] The post Λύτρας: «Απείλησαν ότι θα ρίξουν και σε εμένα βιτριόλι, έλαβα τρία ύποπτα μηνύματα» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Δικηγόρος Ιωάννας: Mε απείλησαν ότι θα ρίξουν και σε μένα βιτριόλι

«Τα απειλητικά μηνύματα σταμάτησαν ως εκ θαύματος, μόλις συνελήφθη η κατηγορούμενη» Απειλές αποκάλυψε πως δέχθηκε ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί τρία απειλητικά mail και για τον λόγο αυτό απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μάλιστα όπως είπε με νόημα, «τα απειλητικά μηνύματα σταμάτησαν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ο Καραμανλής «διαγράφει» το Πειθαρχικό

Ο σκιώδης πόλεμος του Πούτιν απέναντι στη Δύση αποκαλύπτεται: Τι θα περιμένουμε στο εξής

Υγρό πυρ από το κάστρο της Μεσσηνίας

Πούτιν: Η «πρόκληση» της Πολωνίας και η δημιουργία κλίματος φόβου

Οπισθοχωρούν οι Ουκρανοί: Έχασαν σχεδόν τα μισά εδάφη που είχαν καταλάβει στο Κουρσκ

Δύο σε ένα