Σάμος: Η «ακτινογραφία» της νέας δομής – Ικανοποίηση Μηταράκη για τις εικόνες που είδε στα ενδότερα

13:52 - 03/10/2021

«Η δομή που έκλεισε και ήδη παραδόθηκε για χρήση στον Δήμο Ανατολικής επίσημα ήταν 20 στρέμματα. Πάνω από 70 στρέμματα ήταν οι καταπατημένοι χώροι. Μια τεράστια άθλια παραγκούπολη όπου συνυπήρχαν άνθρωποι και ποντίκια, η οποία και έφτανε μέχρι τα πρώτα σπίτια της πόλης. Αυτή η αθλιότητα ήταν ο καταυλισμός και το ΚΥΤ στο Βαθύ της ... Περισσότερα To άρθρο Σάμος: Η «ακτινογραφία» της νέας δομής – Ικανοποίηση Μηταράκη για τις εικόνες που είδε στα ενδότερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός αύριο: Χιόνια και καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα με σφοδρούς ανέμους ως 9 μποφόρ

Κώστας Μακεδόνας: «Στις “Τρεις Χάριτες” τα γυρίσματα ήταν σαν να είμαστε σε ένα πάρτι»

Λάκης Γαβαλάς: «Έχω ερωτευτεί γυναίκες, περισσότερο απ’ ότι έχω ποθήσει άντρες»

«Συναγερμός» για την κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 στην Εύβοια – Υποχρεωτικό να έχουν αλυσίδες οι οδηγοί στην Αττική

Μύθος ή πραγματικότητα: Τα κρασιά με μεταλλικό καπάκι (Screw Caps) αντί για φελλό είναι κατώτερης ποιότητας

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Ο πατέρας μου έχει πιεστεί πάρα πολύ με το ατύχημα αλλά θα γίνει καλά»